Review si pareri despre blenderul Heinner HSB-300

Recent, o prietena de a mea cu care merg la baza sportivă din oraș și-a achiziționat un blender sport de la Heinner, mai exact modelul HSB 300. Denumirea vine de la puterea acestuia, care ajunge la doar 300 W, iar pe partea de brand, cred că deja cunoști produsele Heinner, care se remarcă prin accesibilitate și o calitate bună a tuturor produselor pe care le comercializează. Din discuțiile avute cu ea, a ales acest blender sport din singurul motiv că are în dotare 2 recipiente din Tritan și are dimensiuni reduse; asta îl fac să fie foarte ușor de cărat cu tine sau de depozitat prin casa și ai posibilitatea de a nu pierde timpul cu spălatul recipientului, atunci când ești o persoană bine organizată și pui accentul pe sport.

Pe lângă acest aspect important, mi-a mai spus că este chiar foarte bun și blendează bine fructele și legumele moi, astfel încăt sucul rezultat sau smothie-ul, se simte că este bine făcut, fără bucăți mari, neprocesate. sistemul de prindere a vaselor este foarte simplu și rapid, iar recipientele le poți lua cu tine, oricând și oriunde. au sistem de golire principală foarte practic, din care poți să bei fără nici cea mai mică problemă. Recipientele sunt de o calitate bună, plastic rezistent, iar asta o pot spun chiar, eu care am pus mâna pe ele.

Un alt factor important care a ajutat la decizia de achizițioanre a acestui blender sport, a fost prețul. Heinner HSB 300 costă nici mai mult nici mai puțin de (vezi preț eMAG), preț care are o reducere de 24%, la data în care am scris acest articol. În mare, eMAG are cel mai mic preț posibil de pe online, la ora actuală pentru acest blender; îți recomand să îl cumperi de la ei, fiindcă au posibilitatea de retur, garanție 24 de luni și o livrare promptă. Dacă ar fi să compraăm un blender normal la preț, aș putea spune că aceste noi blendere sport sunt o alternativă foarte bună pentru persoanele care au un buget redus sau pur și simplu îți doresc un blender rapid, perfect pt sport.

În mare parte, prietena mea este mulțumită de alegerea făcut, cu o mică reținere; blenderul nu are buton de pornire oprire, ci trebuie să îl bagi și să îl scoți din priză, de fiecare dată. Asta înseamnă că treubuie să îți pregătești porția de fructe și legume, după care să acționezi acest blender sport. O chestie destul de ciudată, dar luând în considerare dimensiunile reduse ale acestuia, aș spune că a fost o chestiune doar de economisire a spațiului și nu de neglijența producătorului. Ceea ce este important la acest blender HSB 300 de la Heinner, este că își face treaba bine, are dimensiuni reduse, are 2 recipiente și pentru prețul ce îl are, eu aș zice că își merită banii.

Am citit curând niște păreri despre acesta și aș putea spun doar atât: pentru prețul lui, nu cred că se mai pot adăuga cuvinte negative gen: că se încălzește rapid și că miroase a fum după folosire; probabil ceva model cu defecțiuni, dar nimic altceva. Normal că nu o să folosești un blendere de 300W la legume tari, pentru că atunci ai să îl arzi de la prima utilizare. Pentru un blender de 300W, eu recomand legume moi, fructe mediu spre moii și cu puțina adaos de apă.

În concluzie, eu aș recomanda acest blender sportiv tuturor celor care își doresc să prepare un suc rapid și să plece la drum, îndată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank