Review Remington MB320C

Acum câteva zile mi-am cumpăarat un trimmer facial de la eMAG, despre care m-am gândit să vă scriu un mic review în cazul în care ești în căutarea unui astfel de aparat. Personal am nevoie de acest aparat de îngrijire a bărbii, fiindcă am un fir ”solid”, greu de ras cu aparatul tradițional și care crește foarte repede. Mai pot adăuga și schimbarea de look, deaorece îmi pot aranja acum barba după cum doresc. Aparatul Remington MB320C l-am comandat fără să caut pe net anumite păreri și review-uri despre trimmerele faciale, fiindcă l-am observat la o reducere de 60% în aplicația eMAG. Deci nu știam ce produs am comandat, dacă o să îmi fie potrivit și dacă am făcut o alegere bună. Acum însă, după câteva zile pot să vă scriu câteva păreri despre acest trimmer MB320C de la Remington.

Inițial, după ce l-am scos din cutie am rămas puțin surprins; mă așteptam la un aparat mai mare, cu ceva adaptoare pentru mărime și accesorii speciale pentru întreținere și suport. În cutia luiam găsit doar acumulatorul cu fir, o perie mică pentru curățire și aparatul în sine. Nimic mai mult în cutie.

Despre perie pot să vă spun că este chiar potrivită pentru întreținerea lui, deoarece firele de pe ea sunt destul de rigide, astfel încăt pot îndepărta părul de pe aparat foarte ușor. Acumulatorul încă nu l-am folosit, deaorece aparatul era încărcat deja. Despre autonomia lui MB320 pot să vă spun doar că este bună. Până acum l-am tot butonat și mi-am aranjat barba în diferite moduri, fără a fi necesar să îl încarc. După mine, l-am ținut pornit aproximativ 1 ora, cu întreruperi.

Aparatul în sine este fabricat din plastic plăcut la atingere, stă foarte bine în mână, nu alunecă și îl poți manvera cu ușurință. La partea de sus acesta este prevăzut cu un sistem de rotație care îți permite să modifici lungimile în funcție de preferințele tale; în total 9 trepte. Pe lateral dreapta avem butonul de pornire, iar pe partea staângă două leduri care indică bateria și dacă este necesar să îl pui imediat la încărcat. În partea din spate, avem mufa unde se conectează acumulatorul.

Partea de lame pare să fie de bună calitate, iar aici mă refer la faptul că sunt bine ascuțite și nu agață. Ceea ce nu îmi place la acest trimmer, este zgomotul pe care îl face; pentru mine personal, scoate un zgomot destul de mare. Toată partea de ”lungimi” este fabricată din plastic, inclusiv partea de lame pentru ”detalii”, care se poate accesa setând aparatul pe treapta cu numărul 9. Cu acest mic trimmer, poți face un contur frumos și fără prea multe bătăi de cap. Am observat însă că la zona urechilor, acest mic trimmer ajunge destul de greu unde îți dorești și necesită o atenție mai mare.

Per total, sunt mulțumit pentru ceea ce mi-am comandat la reducere. Acum, Remington MB320C costă la eMAG 105 Lei. Îl poți comanda cu încredere, deaorece eu îl recomand ca fiind un trimmer bun pentru îngrijirea facială. Poți accesa orice link albastru de afiliere din acest articol! Mulțumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank