Review Heinner HBL 1000XMC – blender de 1000W

Un blender este foarte util atunci când îți schimbi stilul de viață și îți dorești să bei ceva sănătos în fiecare zi. Achiziționarea unui blender bun sau în general a unui blender, este o chestiune destul de grea, fiindcă ea necesită anumite cunoștințe despre blendere și nu numai. Dacă ești la a doua achiziționare a unui blender, alegerea unuia, devine mult mai ușoară. Dacă îți dorești să cumperi primul tău blender, eu am să te ajut cu anumite sfaturi și indicații, deaorece am achziiționat deja un blender și am văzut la mulți prieteni, ce blendere au ales.

Cum alegem un blender de 1000W ?

Unul din cele mai importante aspecte de care ținem seamă atunci când alegem un blender puternic, este puterea motorului. Blenderele de peste 900W, sunt considerate blendere puternice, adică au o putere de zdrobire și o turație foarte mare, astfel încăt gheața sau orice alt tip de fructe, sau legume, sunt zdrobite fără probleme.

De ce căutam un blender de putere mare?

Pentru că fiecare din noi ne dorim un smoothie bun, fără bucăți mari prin el și pe cât posibil cât mai fin. Desigur, un blender de putere mică, nu va avea niciodată puterea unuia de 1000W, iar pentru asta, modelul Heinner HBL 1000XMC este unul din cele mai bune alegeri pe care le poți face în acest moment. Are o putere de 1000W, care îți asigură o turație mare și o putere de zdrobire foarte bună.

Desigur există și capcane la acest tip de blendere de 1000W, iar aici amintesc modelel foarte ieftine, pe care scrie 1000W, dar în realitate nu au nici 200W; aici se pot adăuga produsele fake sau cele fără garanție. Așadar, unul din cele mai bune blendere de 1000W, cu putere reală, este acest model de la Heinner.

Review Heinner HBL 1000XMC

Blenderele marca Heinner sunt deja cunoscute pentru calitatea lor pe care o au, atât pe partea de materiale cât și pe partea de durabilitate. Chiar dacă designul lor este unul industrial, calitatea în sine a produsului este foarte bună; adică nu ai plasticuri ieftine, care după 5 luni se deteriorează. Pentru a te convinge că acesta este un blendere bun, îți mai spun că acest model este promovat de Scărlătescu.

La exterior, avem acel design industrial, cu un mic afișaj LCD și câteva butoane plasate lateral de acesta. Din punctul meu de vedere, butoanele sunt foarte bine poziționate, facilităând astfel o manevrabilitate foarte bună. Blenderul HBL 100XMC are un corp solid, care îi asigură o stabilitate foarte bună, cu toate că are dimensiuni reduse. Acesta se fixează excelent pe orice tip de suprafață din bucătăria ta, chiar și în timpul funcționării.

Pe partea de funcții speciale, amintim funcția de mărunțire și funcția de zdrobire gheață. Pe lângă acestea două, mai amintim funcția Turbo Pulse, care o poți folosi pentru a zdrobi gheața, chiar și de dimensiuni mari. Nu trebuie să îți faci probleme de genul ”dacă se sparge vasul”, pentru că Heinner a ales ca și material pentru acesta, sticla. Este o sticlă groasă, rezistentă și gradată, pentru a-ți ușura munca.

Bolul din sticlă are o capacitate de 1,5 litri, suficientă pentru a prepara un suc bun pentru 2 persoane. Recomandarea mea este să nu umpli până sus cu fructe acest bol, ci să lași puțin spațiu de 5 cm. Din acest punctu de vedere, blenderul Heinner HBL 1000XMC este foarte solid și bine conceput pentru a putea fi utilizat cu orice tip de ingrediente.

Mai amintim faptul că acest model are cuțitele din inox, ceea ce înseamnă că se poate întreține foarte ușor; adică se poate spăla cu un simplu jet de apă.

Per total, blenderul 1000XMC de la Heinner este un model foarte reușit, calitativ și puternic. Se poate folosi în orice tip de combinație (fructe + legume + gheață) și nu vei avea nici o problemă cu el. Cu toate că are o putere de 1000W, este destul de silențios și stabil.

Din punctul meu de vedere, este unul din cele mai bune blendere de 1000W, ușor de folosit și bune, pe care le are Heinner spre vânzare .Eu îl recomand cu încredere pentru cei care își doresc un produs premium, de calitate și la preț accesibil.

Preț și ofertă la Heinner HBL 1000XMC

Blenderul este disponibil la mai multe magazine online din țară, printre care enumăr doar cele cu cel mai mic preț la acesta:

În funcție de magazinul de la care preferi să cumperi acest blender, cel mai probabil îl vei prinde la o ofertă bună, cu o reducere de maxim 10-20%. Este un model foarte căutat, de aceea și disponibilitatea lui poate fi limitată. Eu recomand să verifici prețul la fiecare din magazinele menționate mai sus și să vezi care este cel mai mic din ele, după care decizia îți aparține.

Păreri ale cumpărătorilor la Heinner HBL 1000XMC

Din persoanele care au cumpărat acest puternic blender, peste 95% din ei au fost foarte mulțumitți de acesta. Este într-adevăr un blender bun, de calitate și care își face treaba excelent, indiferent la ce îl pui să facă. Chiar și după un an de la folosirea acestuia, acesta se comportă la fel de bine ca și atunci când a fost nou. Alte persoane spun despre acesta că nici nu se așteptau la puterea acestuia și la simplitatea pe care o oferă după fiecare folosire.

În concluzie, blenderul HBL 1000XMC de la Heinner este o investiție foarte bună, iar asta se vede în clienții pe care i-a mulțumit de la momentul în care a apărut pe piață. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank