Review cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6230

Zilele trecute mi-am comandat un cuptor încorporabil pentru bucatărie și m-am gândit să vă spun câteva pareri despre acest Whirlpool AKZ 6230. Pentru început am să îți spun că am ales marca Whirlpool, deoarece am toate electrocasnicele de bucătărie de această marcă și sunt convins că am făcut o alegere foarte bună. În trecut am ales și alte mărci, dar care la urma urmei, s-au dovedit a nu fii atât de bune și nici nu se ridicau la așteptările mele. De exemplu, tot Whirlpool am și cuptorul cu microunde MWD 319 BL, de care sunt foarte mulțumit, atât calitativ cât și la ceea ce face. Am să revin curând și cu un review pentru acest cuptor cu microunde, dar mai întăi să rămânem la cuptorul electric încorporabil Whirpool.p60324-181341

De unde l-am cumpărat?

Dacă nu ai citit până acum nici un articol de pe blog, eu îmi fac cumpărăturile online de la eMAG (majoritatea). Excepția este atunci când caut un produs și îl găsesc mai ieftin în altă parte. În cazul cuptorului, la eMAG acesta avea un preț de 1.599 Lei, iar la restul concurenței avea prețul de 1.999 Lei. Menționez că l-am cumpărat la reducere, cu câteva zile înainte de eMAG StockBusters. Acum cuptorul 6230 are prețul de 1.999 Lei. Și de această dată m-am convins că la eMAG poți găsi un produs la ofertă bună. Poți să faci o căutare simplă să vezi prețurile la alte magazine online, de profil.

Whirlpool 6230 la prima părere

Din ceea ce am văzut eu prin magazine, mai toate cuptoarele încorporabile erau expuse doar la partea din față. Acum însă am avut ocazia să văd și ce se află în spatele acestuia. Mai jos ai o poză a cuptorului la partea din spate. Aceasta este fabricată dintr-un material destul de subțire, care cred eu că are rolul doar de a proteja zone învecinată de căldura excesivă pe care o poate degaja cuptorul. Puțin fragil la prima vedere, această parte din spate, care la rândul ei vine încorporată în mobila. Partea din față este acoperită de o sticlă destul de groasă, rezistentă desigur la temperaturi foarte ridicate.p60324-182038

Am observat afișajul digital și butoanele de tip touch de pe care îți poți seta anumite programe în funcție de ceea ce dorești să pregătești. Mai avem și un buton rotativ de unde poți seta manuale anumite programe, cu o simplă apăsare ușoară. Sub acest buton, avem partea principală a acestui cuptor și anume cuptorul în sine. La exterior, mînerul de prindere este fabricat dintr-un produs solid și plăcut la atingere. Ușa este prevăzută cu un sistem de culisare silențios, care trage ușa automat de la un unghi mic. Per total, îmi place cum arată din față, sticla de bună calitate, perfect plană și ușa solidă care se închide încet.

Accesorii incluse

La acest capitol, avem  un grilaj din ceva material argintiu, foarte bun, care se potrivește la fix pe sistemul de culisare al acestui cuptor Whirlpool AKZ. Lângă acesta, avem două tăvi de aceleași dimensiuni, în care poți pune direct la cuptor friptura preferată și nu numai. Au un strat de protecție bun, care nu permite almentelor să se lipească de acesta; gen teflon, însă nu sunt sigur dacă acestea sunt acoperite cu teflon sau cu alt material. Oricum, 3 tăvi unde poți pune foarte multă mâncare și să o coci la ce temperatură dorești.

În concluzie, pot să vă recomand cu încredere acest cuptor încorporabil Whirlpool AKX 6230! Arată foarte bine, este ușor de folosit, are materiale de foarte bună calitate, producătorul a fost foarte atent la detalii și dacă îl mai găsești la 1.599 Lei, eu îți spun că poți să dai banii liniștit pe el. Poți verifica AICI prețul actual, la magazinul de unde l-am cumpărat și eu. Livrarea se face gratis, direct la tine acasă în maxim 2 zile. Produsul a venit sigilat, deci nu s-a umblat la el; dacă nu era sigilat, îl returnam de îndată, deaorece am tot dreptul de returnare din orice motiv, în timp de 28 zile, daca țin bine minte. Oricum, îți recomand acest cuptor pentru noua ta bucătărie! Sper că ți-am fost de folos cu acest articol/review la AKX 6230! Îl poți comanda accesând orice link din acest articol, care te va duce direct spre produs. Numai bine!

Mai multe modele de cuptoare Whirlpool, doar pe http://www.cuptoare-incorporabile.eu/

Comments

  1. By Olga

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank