Review cuptor incorporabil Whirlpool AKP 7460

Unul dintre cele mai bune cuptoare încorporabile marca Whirlpool, este modelul AKP 7460. Despre acesta m-am documentat bine acum câteva săptămâni deoarece era pe lista mea de cumpărături, iar astăzi am să vă vorebsc despre ceea ce am aflat despre el și ceea ce am văzut în magazine și despre ceea ce spun cei care l-au cumpărat deja.  Pentru început vă spun că acest model este o alegere foarte bună pentru cei care îți renovează bucătăria și își doresc un cuptor incorporabil bun, de calitate și care își face treaba excelent. Whirlpool este o marcă cu renume mondial și are doar produse de bună calitate și mai ales îți oferă toate electrocasnicele pentru bucătările, fie ele încorporabile sau nu. În momentul de față, tot ceea ce am în bucătărie este marca Whirlpool; începând de la storcătorul de fructe la cutorul cu microunde și hota telescopică. sunt foarte mulțumit de ele și vă recomand și vouă această marcă.

Despre Whirlpool AKP 7460 pot să vă spun că este un cuptor excelent, cu funcții multiple și la un preț foarte bun. Acesta are o capacitatea de 65litri, loc în care poți pregăti mai multe tăvi cu specialități după preferințele tale. Are 3 locuri pentru tăvi, două cu grătare din inox și unul cu o tavă specială cu înveliș din teflon. Unul din sertare este telescopic, ceea ce înseamnă manevrabilitate ușoară în tot ceea ce faci. Interiorul acestuia este foarte ușor de curățat, deoarece are un strat protector din vopsea rezistentă la călduri înalte și la zgărieturi. Din ceea ce mi-au spus persoanele care au achiziționat acest cuptor încorporabil, pot să vă transmit că coace foarte bine, se întreține ușor și nu consumă mult curent. wh

Dacă tot veni vorba de coacere, cuptorul Whirlpool 7460 are 8 funcții special concepute pentru a pregăti diferite tipuri de mâncare sau prăjituri. Aceste se pot selecta cu ajutorul butonului de pe fața lui, iar ceea ce este selectat, se poate observa pe afișajul LCD dintre butoane. De butonul dreapta se poate regla temperatura, iar cel din stânga reglează funcția dorită. Cu alte cuvinte, ușor de programat, chiar și de bărbat. Partea frontală este din inox inoxidabil, ceea ce îți oferă un aspect plăcut care se îmbină perfect cu orice tip de mobilă și care este foarte rezistent în timp.cc

Partea de ușă este prevăzută cu amortizoare silențioase, care închid ușor ușa fără să utilizetzi prea multă forță. Tot la acest capitol amintim sticla de pe ușă care este dintr-un material termo-rezistent și este de tip edge-to-edge; adică fără rame pe margini, care ar da un minus la partea de design. Mânerul este la fel, dintr-un plasic solid, acoperit cu un material termo și de care poți prinde cu încredere.

În concluzie pot să îți spun că Whirlpool AKP 7460 este unul din cele mai bune cuptoare pe care ți-l pot recomanda la ora actuală. Are un consum mic de energie, este ușor de utilizat, se potrivește perfect cu orice mobilă de bucătărie și este foarte bun din punct de vedere constructiv și calitativ. Nu îți recomand un ciptor din tablă sub 1.000 Lei, ci îți recomand acest model care ajunge la 1.499 Lei la eMAG. Poți că îl comanzi accesând link-urile de afiliere din acest review! Sper să faci o alegere cât mai bună !

Comments

 1. By Andrei

  Reply

  • By Adrian

   Reply

   • By Andrei

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank