Review blender Electrolux ESB2450

Odată cu venirea căldurii, am decis să încep ușor să fac sport în aer liber. Pentru asta mi-am pregătit echipamentul de sport, ce cuprinde accesorii fitness, brățară fitness, căști, pantaloni, bluză și pantofi sport. Pe lângă acestea, am nevoie de un bidon de apa, prosop și o alimentație corectă, atât inainte de activitatea fizică, cât și după aceasta.

Înainte de a îmi incepe programul, obișnuiam să consum fructe, pentru a avea suficientă energie pentru a duce la capăt ceea ce mi-am propus. După terminarea activității, aveam nevoie de un boost de energie, pe refacere. Ceea ce îmi doream eu, era un supliment natural, care să ajungă rapid în corp și să fie ok pentru corpul meu. Pentru aceasta, mi-am cumpărat blenderul Electrolux ESB2450. Am căutat păreri și review-uri pentru acest blender și am găsit doar aspecte pozitive. Este exact ceea ce am eu nevoie; am nevoie de un plus de energie, rapid și în orice situație.

Acest blender ESB2450 are o capacitate de 0,6 litri, suficientă pentru o porție bună de fructe și legume, după antrenamente. Mai exact, nu aveam nevoie de un blender cu un vas mai mare, deoarece cei 0,6 litri sunt exact porția de nutrienți de care am nevoie, după sport.

Modelul ales de mine este foarte ușor de utilizat și are o putere de 300W, suficientă pentru a transforma orice fruct, într-un suc bun și delicios. Cu toate că nu se poate compara cu un Nutribullet, blenderul Electrolux ESB2450 face un mix de fructe cu o textură perfectă, numai bună de înghițit.

Ca și construcție, blenderul arată foarte bine, este mic, ușor de depozitat și chiar este un electrocasnic silențios. Electrolux a împrumutat de la Nutribullet partea cu fixarea bolului pe aparat, fapt ce a dus la o ușurință în utilizarea rapidă a acestuia. Bolul este produs dintr-un plastic ușor de curățat, iar acesta se poate folosi și pe post de bidon, dacă optezi să bei un suc fresh în timp ce alergi.

Singurul aspect negativ al acestui blender, este acela că are doar o treaptă de viteză. Pentru mine însă, doar o singură treaptă de viteză nu m-a deranjează. Eu îl folosesc foarte des și cei 300W îți fac treaba excelent. Nici nu am nevoie de o treaptă mai mică sau mai mare, deoarece imi place așa cum este: apăs butonul de pornire, iar într-un minute, sucul de fructe este gata.

Ca și calitate per total, blenderul arată și dă senzația de produs bun. Chiar dacă prețul la ofertă pentru Electrolux ESB2450 este de 99 Lei, eu îl recomand pentru toți cei care îți doresc un blender simplu, bun, mic și ușor de folosit. În rest, când blenderul nu este la oferă, prețul lui ajunge la 179 Lei. Momentan, la eMAG este la oferă, deci îl poți comanda rapid de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank