Reprezentant Avon – cum te inscrii si cat poti castiga ?

Pentru a avea un venit suplimentare pe lângă ceea ce faci, înscrierea la un program eficient de căștigat bani, poate fi o alegere foarte bună. Una din cele mai bune programe cu care poți câștiga bani facând vânzări pentru ei, este programul de reprezentat AVON. Este un program foarte popular la noi în țară, care are deja mii de persoane înscrise și de care te bați la tot colțul. Cred că nu mai este nevoie de prezentarea programului AVON, fiindcă deja știm cu ce se ocupă și ceea ce oferă. Singurele întrebări la care nu știm răspunsul sunt menționate mai jos; m-am ândit să fac această listă cu întrebări despre AVON, în ideea în care prietena mea s-a înscris curând la AVON și la început nu a știut ce presupune acesta și nici cât se poate căștiga; fiindcă la urma urmei, scopul tău este să faci bani cu AVON. Sper să fie un articol util, pentru persoanele care își doresc un venit suplimentar sau sunt deja înscrise în alte programe și doresc să testeze sau să vândă produse noi de cosmetică și îngrijire personală. Cu AVON poți face o mică afacere sau doar să folosești produse de la ei, la prețuri mai mici și cu diferite avantaje.

Câți bani câștigă un reprezentant AVON ?

Câștigurile la început pot fi destul de mici. Nu te aștepta să căștigi din prima zi sau prima lună, sume de bani pe care să e poți baza în viața de zi cu zi. La început, vei căștiga sume mici, ce depășesc 100 Lei / 1/2 săptămâni sau cel mai probabil vei căștiga produse. Câștigând astfel de produse, vei putea să îți extinzi campania AVON cu produse pe care le oferi persoanelor pentru testare. Ideea principală la AVON este să îți faci o echipă sau un cerc de prieten care consumă sau pot vinde prin tine produsele AVON. În această idee ai la dispoziție grupurile Facebook și alte modalități de promovare a acestora. După ce îți formezi un grup bun, de fete tinere pe care le înscrii și tu la rândul tău în AVON, vei avea șanse să câștigi și sume de 1000 Lei pe lună. Mai bine zis, cu cât tu vei munci mai mult și cu cât grupul tău înscris de tine va muncii mai mult și va face mai multe vânzări, căștigul tău va fi tot mai mare. În același timp, vei avansa în grad, ceea ce presupune o coordonare a grupului tău.

te poți înscrie acum la AVON aici

Care sunt beneficiile în a fi reprezentat AVON ?

Beneficiile sunt multiple. Poți căștia banii în timpul tău liber, neavând un program fix la care trebuie să te raportezi. Pe lângă partea salarială, vei primi beneficii care te vor motiva să faci vânzări multe, la fiecare lună. Beneficiile constau în produse oferite de superiorii tăi; la fiecare catalog, vei primi un produs nou, pe care îl poți recomanda mai departe. Un alt beneficiu foarte important, este faptul că produsuele AVON sunt de o calitate foarte bună și superioară celorlalte programe de pe piață. La orice persoană căruia îi vei recomanda un produs AVON, te va întreba și a doua oară dacă mai ai acel produs și dacă ai ceva nou. Eu am văzut la prietena mea, faptul că persoanele care au cumpărat odată un produs AVON, au revenit cu întrebări despre alte produse. Un ultim beneficiu, este că produsele AVON se potrivesc foarte bine pentru zona de cadouri; adică poți face cadouri frumoase atât la femei cât și la bărbați.

Ce vărstă minimă trebuie să ai la înscrierea ca reprezentant AVON ?

Cred că trebuie să ai minim 18 ani. Din ceea ce știu eu și ceea ce am văzut, pot spune că am văzut și fete de 16 ani reprezentate AVON. Așa că, nu rămâne de făcut să accesezi această pagină de înscriere ca reprezentant AVON și să vezi dacă poți aplica cu vârsta ta.

Cum și unde te poți înscrie la AVON ?

Scopul acestui articol este de a duce cât mai mulți reprezentanți AVON la ei pe site. Dacă accesezi orice link din acest articol, vei vedea că el te va redirecționa spre pagina de înscriere a site-ului OFICIAL AVON. Nu vei fi înscris prin mine sau prietena mea; după ce ai completat toate datele, vei fi contactat de un reprezentant AVON care îți va spune toate detaliile și condițiile necesare. Există o mulțime de siteuri care te pot îsncrie la AVON, dar care o fac prin o anumită persoană; din acest artico, te vei înscrie direct la AVON, fără nici un mijlocitor sau reprezentant.

Reprezentant AVON Comanda

Dacă dorești să te înscrii în acest program AVON, îți pot spune că vei putea plasa comenzi direct de pe siteul oficial AVON și poți plăti cu cardul online. Mai mult, dacă alegi online, vei beneficea de o reducere de 30 Lei respectiv 85 Lei la fiecare comandă, funcție de comanda anterioară. De obicei, la feicare comandă vei primi o reducere funcție de valoarea anterioară a comenzii pe care ai avut-o ultima dată.

Chiar dacă nu ai adunați toți banii de comandă, la AVON ai posibilitatea de a achita factura în 18 zile, ceea ce este un mare avantaj. Prietena mea este foarte mulțumită de acest program și îl recomandă cu încredere. Pentru înscriere îți recomand aceste linkuri din articol și pentru a căștiga ceva bani care pot să îți fie de folos, programul AVON este o alegere foarte bună. Chiar dacă ești deja înscris la Oriflame sau orice alt program, o poți face și cu AVON. Dacă ai succes cu Oriflame, vei putea avea un succes și mai mare cu AVON.

Poți să recomanzi acest articol și prietenelor tale sau să le înscrii prin acest articol. 

Comments

  1. By Serban

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank