Reduceri mari la espressoarele Bosch Tassimo

ess

Daca te-ai hotarat sa treci pe noua generatie de aparate care iti prepara singurele cafeaua, trebuie sa stii ca acum este momentul cel mai potrivit sa iti cumperi un espressor de cea mai buna calitate, marca Bosch bineinteles. Am gasit o oferta super buna la aceste aparate Bosch, pe eMAg unde au reduceri de pana la 60% – iar cand spun 46%, ma refer la faptul ca, cel mai scump espressor are cea mai mare reducere. Celelalte beneficeaza de pana la 30 – 40% reducere.

Cele mai bune espresoare pe care le-am vazut in functiune sunt: 

Ambele iti vor preparea cea mai buna cafea dimineata, sau la orice ora a zilei. Cafeaua se prepara foarte rapid, fara sa picure pe langa cana, iar temperatura se poate regla foarte usor. Datorita puterii foarte mari, punctul de fierbere al apeu este foarte mare, iar de aceea va rezulta in cafeaua ta, cele mai bune ingrediente posibile ( 3,3 bar ). Ambele dispun de un rezervor mare de 0,7 litri pentru Vivy si 1,4 litri pentru Joy, pentru ca sa nu mai tot pui apa in spatele aparatului, atunci cand ai musarifi la tine si doresti  o servire rapida cu cafea.

Cu ajutorul capsulelor ” T “, nu mai vei fi nevoit sa pui cafea in functie de preferintele fiecaruia, deoarece ai deja modelele gata facute pentru orice gust si orice placere. Impreuna cu acest aparat iti recomand sa dai comanda si la 2 -3 sotrimente de capsule T, care sunt si ele la niste preturi foarte bune. La un pret de doar 23 Lei vei beneficia de 16 capsule, adica 16 cafele pe diferita gusturi.

Daca esti hotarat sa treci la urmatorul nivel, eu iti recomand produsele de mai sus, deoarece au design care se potriveste in orice sufragerie, bucatarie sau in orice alta incapere. Dispun de o multime de functii inteligente precum, alegerea timpului de fierbere si temperatura doar prin scanarea automata a codului de bare de pe capsulele speciale. Doar pui capsula in aparat, iar restul este placerea de a bea o cafea minunata. Nu uita insa, aceasta promotie de la eMag nu dureaza mult, asa ca, nu ezita sa pui comanda acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank