Reduceri importante la produsele Samsung – Crazy Days la eMag

Un nou val de promotii te asteapta in perioada 5-8 Iunie, la cel mai mare magazin online – eMag. Toate produsele marca Samsung sunt la oferta in aceasta perioada, deci daca esti in cautarea unei tablete bune sau a unui smartphone marca Samsung, iti recomand sa o faci acum – adica sa intri la eMag si sa iti faci cumparaturile.

Alte produse care sunt in oferta: monitoare, imprimanta, televizoare SMART, produse din categoria audio-video, aparate foro compacte, mirrorless, camere video, frrigidere, aspiratoare, masini de spalat rufe precum si aparate de aer conditionat, care momentan sunt in mare cautare, deoarece au venit incet caldurile, iar omul parca nu mai suporta caldura si isi cumpara unul.

Cele mai mari reduceri sunt la aparatele foto mirrorless, unde avem un discount de pana la 43% – bineinteles, cea mai mare cota o avem la aparatele cele mai scumpe. Nu te astepta sa vezi 30% reducere la un aparat de 1.300 Lei.

La telefoanele smart, avem reduceri de pana la 20%, bineinteles la cele mai populare telefoane gen Galaxy S4, S4 mini, S3,  S Duos, Young si S3 mini. Iar ca recomandare la acesasta categorie, iti spun ca faci afacere buna daca cumperi un S3 mini, deoarece ai discount de 20%, iar daca te intereseaza ceva mai scump, iti recomand un Galaxy S4 mini, care are discount de 12%, adica il cumperi la pretul de 1.142 Lei.

La categoria tablete, avem insa reduceri ceva mai mic, de pana la 18%, iar spre surprindere, aici avem discount decent la tablete de peste 2.000 Lei, gen Galaxy Tab Pro T900 care are un discount de 290 Lei, care mi se pare cea mai buna alegere, daca vrei o tableta care spulbera orice smartphone. Iar daca esti in cautarea unei tablete pentru buzunarul tau, mai mic, iti recomand sa incerci un Tab 3 Lite care are un discount de 50 Lei, varianta alba, deci il cumperi la un pret de 449 Lei cu transport gratis inclus.

Reduceri importante sunt si la categoria televizoare, iar eu iti recomand sa vezi toata oferta, deoarece sunt reduceri considerabile si de ce nu vara asta sa te bucuri de un televizor nou, mai ales daca alegi unul Smart, iar daca vrei totul sa fie perfect, ia-ti si un aparat de aer conditionat, deoarece sunt oferte bune.

crazy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank