Reduceri de Ziua Eminescu

Cu siguranţă majoritatea dintre noi habar nu aveau că astăzi, sărbătorim ziua de naştere a celui mai mare poet Român: Mihai Eminescu. Sincer nici eu nu am ştiut de această dată, dar pe viitor, mi-am învăţat lecţia. Cred că mulţi dintre profesorii de limba Română, au dat o notă foarte bună pentru cei care au răspuns corect la întrebarea: Ce zi specială este astăzi? . Desigur, cei mai interesaţi au primit ceea ce li se cuvine.

Cât despre mediul online, ziua lui Mihai Eminescu este sărbătorită de libraria online Libris precum şi de marele magazin online eMAG. Aceste două, au pus la bătaie câteva reduceri şi cadouri, pe care le vei primi în funcţie de ce comanzi. Aşadar primeşti umrătoarele:

  • de la Libris – ai 30% reducere la cărtţi şi primeşti două cadouri pe care te las să le descoperi aici
  • de la eMAG – primeşti o carte cadou scrisa de Eminescu, la comenzile de peste 30 Lei – vezi oferta aici

Din punctul meu de vedere, o carte de poezii, proză sau literatură scrisă de Mihai Eminescu, nu ar trebuii să lipsească din biblioteca ta. Altfel, cum am putea spune că suntem Români? Eu îţi recomand să te uiţi peste oferta ambelor magazine şi să îţi comanzi azi o carte pe gustul tău, de la marele Eminescu!

Şi înainte de toate, întreaba-ti prietenii tăi, ce zi specială este azi?

eminescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank