Reduceri de weekend la QuickMobile – cateva oferte bune

După cum ne-au obişnuit cei de la QuickMobile, în fiecare weekend al săptămânii, pe siteul online cât şi în magazine, apar zeci de produse la preţuri cu adevărat reduse. Mai exact nu sunt “umflate” înainte, ci sunt reduse cu 10-15% sau poate chiar mai mult, în funcţie de produs. Azi am intrat şi eu pe site-ul lor, deoarece îmi caut un smartphone nou şi m-aş bucura tare mult dacă l-aş prinde la reducere. Marca pe care o caut eu este Xiaomi, dar din păcate nu era modelul pe care mi-l doresc eu, bineînţeles la reducere. Am observat modelul Redmi Note 8GB, cu 100 Lei reducere şi am căutat pe net să văd dacă chiar are un preţ redus şi pe final m-am convins: reducerea este reala.

În rest, am observat reduceri importante la telefoanele high-end, de genul:

  1. Galaxy S6 32GB Gold LTE cu o reducere de 12%, pentru care în acest weekend plăteşti doar 2.899 Lei. Ar fi cel mai mic preţ din acest an pentru S6, de pe toate magazinele online. Ca şi alegere, S6 ar fi o alternativă la favoritul meu Xiaomi Mi Note, dar care momentan este prea scump pentru bugetul meu. Am să mai aştept puţin să vedem dacă va scădea preţul, dar dacă mă gândesc bine în următoarele luni nu va scădea preţul foarte mult, deoarece nu vor apărea telefoane noi care să intre în concurenţă directă cu acesta.
  2. HTC One M9 32GB Gold are preţul de doar 2.999 Lei, care la fel este cel mai mic de pe piaţă, la ora actuală. Din păcate, doar câteva bucăţi mai sunt disponibile spre vânzare. Aşa că, ar fi bine să te grăbeşti puţin cu comanda!
  3. iPad Mini 2 cu o reducere de 14%, ceea ce înseamnă că îl poţi comanda acum la preţul de 1.199 Lei, ceea ce mi se pare a fi cea mai bună alegere în cazul în care îţi doreşti o tabletă de la Apple. Şi aceasta are stocul destul de limitat!

Mai departe, QuickMobile are reduceri foarte faine la husele pentru Galaxy S4 şi Galaxy S3, precum şi reduceri la acumulatoarele externe, pe care ţi le recomand să le iei cu tine în vacanţa de vară. Eu zic că merită să te uiţi puţin peste oferta lor de weekend, deoarece poţi găsi un smartphone, o tabletă sau chiar un gadget, la o reducere foarte bună! (accesează orice link de afiliere de mai sus)!

red

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank