Reduceri de pana la 50% la accesoriile pentru telefoanele mobile

accerosiiIn perioada 7 – 13 Octombrie, vei beneficia de o reducere de pana la 50% la toate accesoriile de telefoane mobile disponibile la eMag. Daca pana acum nu ai avut timp sa iti echipezi corespunzator telefonul mobil, incepand de astazi o poti face la costuri foarte mici. Ai reduceri mari la huse de tip flip, la suse de silicon si la bumpere pentru iPhone-uri. Si foliile de protectie si acumulatoarele externe si tot ce tine de un accesoriu pentru telefon, au reduceri foarte bune.

De exmplu, cele mai recente telefoane lansate de eMAg sunt: iPhone 6, Note 4, LG G3 S, NoKia Lumia 830, Galaxy Young 2 si iPhone 6 Plus. Pentru fiecare model mentionat, vei gasi cate un accesoriu potrivit atat pe gustul tau, cat si pe telefonul tau.

Cele mai bune marci producatoare de accesorii sunt: Momax, Ringke, Cas Power, Hama si Hoco. Toate aceste marci sunt la reducere in aceasta perioada la eMag. Poti sa te uiti peste toata oferta aici si sa alegi accesoriul potrivit pentru telefonul tau.

Orice smartphone ar fi bine sa fie echipat cu: o folie de protectie, o husa  si chiar un bumper mai solid, pentru a rezista la impactul cu solul. Intotdeauna un accesoriu mai scump, este mai bun – atat calitativ cat si rezistenta lui in timp este mai buna.Nu recomand marcile necunoscute de accesorii. totusi, cei dela Samsung si allview sau UTOK, au cateva accesorii speciale doar pentru produsele lor. Acestea le recomand.

Printre toata oferta de la eMag, eu am mai gasit urmatoarele produse cu o reducere foarte buna: acumulator extern CasePower cu 8.000 mAh la o reducere de 14%, si perechea de casti bluethoot Denver la pretul de 89 Lei ( cu 30% reducere ).

Per total, accesorii cu reduceri adevarate! Profita acum de aceasta, deoarece reducerile se vor termina in data de 13 Octombrie. In special pentru cei care si-au comandat iPhone 6 sau 6+, le recomand sa arunce o privire aici pentru a vedea cele mai bune accesorii, recomandate de mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank