Reduceri de Halloween la UTOK

Doar o singură zi ne mai desparte de înfricoşătoarea noapte de Halloween, iar cei de la UTOK s-au pregătit cum se cuvine pentru acestă sarbătoare. Începând de astăzi 30 Octombrie  şi până în data de 2 Noimbrie, poţi cumpăra două telefoane si două tablete la preţ redus. O perioadă foarte bună de reduceri pentru cei care îşi doresc un smartphone la pret redus. Aşadar avem următoarele produse la reducere, începând de astăzi:

  • telefon mobil UTOK 430Q la pretul de  399 Lei, redus de la 549 Lei
  • telefon mobil UTOk 401D la preţul de 299 Lei, redus de la  349 Lei
  • tableta UTOK 1005D la pretul de 299 Lei, redus de la 399 Lei
  • tableta UTOK 700Q Lite la pretul de 199 Lei, redus de la 249 Lei

În oferta de Halloween mai intră şi câteva accesorii esenţiale pentru a-ţi proteja telefonul sau tableta în cel mai bun mod posibil. Pentru modelele menţionate mai sus avem huse speciale din piele sintetică sau silicon, precum si folii speciale pentru acestea. Pe lângă accesoriile de protecţie mai intră câteva accesorii gen: suport universal pentru maşină, încărcător pentru priza dublu, cablu de date microUSB, încărcător auto si card-uri microSD la preţuri foarte bune.

Întreaga ofertă o poţi vedea aici! Nu uita însă, această campanie de reduceri durează până în data de 2 Noiembrie. Mai multe detalii despre telefoanele UTOK le poţi găsi pe acest site, printr-o simplă căutare.

halloween utok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank