Reduceri de 1 Decembrie la evoMAG – 3 cadouri de 2000 Lei

Ziua Naţională a României se apropie pe zi ce trece tot mai rapid. În data de 1 Decembrie vom avea în toată ţara spectacole de muzică, dansuri, demonstraţii şi cel mai iubit moment: focurile de artificii. Magazinele mari pregătesc şi ele produsele tradiţionale, care încep de la îmbrăcăminte şi se termină la diferite delicatese cu specific pur Românesc. Toate acestea se petrec în mediul fizic. La mediul online, avem o serie de magazine care sper că vor da startul reducerilor pentru această sărbătoare importantă. Aşadar,cei de la evoMAG au dat startul unor reduceri foarte bune, care cuprinde aproape toate produsele din stocul lor. Aceştia pun la bătaie 3 vouchere în valoare de 2000 Lei: marele premiu constă în 1000 Lei, locul doi ia 500 Lei, iar locul 3 ia 500 Lei. Tot ce trebuie să faci, este să îţi comanzi orice produs de la evoMAG acum – vezi lista de mai jos.

În decursul zilei de azi şi mâine, eu mă aştept la magazine noi care vor pune la bătaie reduceri de 1 Decembrie. Aici amintim magazinul eMAG şi Flanco – nu trebuie si uităm de Altex şi Domo sau de QuickMobile.

Dacă tot sărbătorim acest eveniment specific Românesc, de ce să nu comandăm doar produse Româneşti? De exemplu telefoanele şi tabletele de la Allview, UTOK, Evolio, Vonino. Acestea sunt câteva din cele mai importante companii Româneşti care au produse special făcute pentru România. Eu zic că ar trebui să ne orientăm spre acestea:

Acestea ar fi recomandările mele pentru 1 Decembrie 100% Românesc! Promoţia durează începând de azi şi până la 1 Decembrie. Eu zic că merită să intri în cursa marelui premiu de 1.000 Lei.

decembrier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank