Reducere de 100 Lei la tableta UTOK 900D

900d

Singura tableta de 9″ de la UTOK, intra saptmana aceasta la reducere, pe magazinul online Flanco. Aceasta beneficieaza de o reducere de 25% din pretul de 399 Lei si ajunge sa coste doar 299 Lei. La acest pret, 900D este cea mai accesibila tableta de 9″ de la UTOK, sau chiar dintre toate tabletele pe care le avem disponibile in tara. Un pic daca ne uitam pe site-ul celor de la UTOK, observam ca tableta UTOK 900D cost 349 Lei, in urma unei reduceri care a fost aplicata la toate tabletele din oferta.

Deci, cea mai buna afacere, este sa o cumperi acum de la Flanco la doar 299 Lei – comanda aici si beneficiezi de transport gratis pana la tine acasa. In plus, noul program de rate prin Cetelem, iti permite sa o cumperi cu o rata de 39 Lei pe 12 luni. Actele se fac rapid si tableta o vei primi in cel mult 4 zile.

900D vine echipata cu un procesor Dual-Core, 1GB memorie RAM si o rezolutie 800 x 480 px. In interiorul tabletei mai avem un acumulator generos de 5.200 mAh si o memorie interna de 8GB avand posibilitatea de extindere cu un card microSD. Mai multe detalii despre aceasta tableta, le poti gasi in acest articol.

Tableta este in stoc, dar eu iti recomand sa te hotarasti cat de rapid, deoarece aceasta reducere va atrage multe priviri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank