Redmi 2 de la Xiaomi – un nou smartphone pe 64 bit

Xiaomi este de departe cea mai profitabilă companie a anului 2014, pe partea de smartphone-uri. Aceştia au înregistrat vânzări de 61,12 milioane de unităţi în toate ţările în care sunt disponibile telefoanele şi tabletele. Creşterea a fost de 227% pentru telefoane şi 135% pentru tablete, faţă de anul 2013. Pentru acest an, Xiaomi îşi propune să depăşească cele mai mari companii din lume specializate pe telefoane şi tablete, iar aici amintim de Samsung, HTC şi LG.

miui

Ieri, un nou smartphone a fost lansat în China, care se remarcă printr-un procesor nou pe 64-bit şi un procesor grafic nou de la Adreno. Este vorba de nou Redmi 2 care va ajunge să coste nici mai mult nici mai puţin de 550 Lei, când va ajunge în România. La acest preţ, Redmi 2 va fi un best buy pentru cei care îşi doresc un smartphone cu componente foarte bune, noi şi totul la un preţ foarte mic.

Pe lângă procesorul Quad-Core Snapdragon 410, chipsetul grafic Adreno 306 şi 1 GB RAM, telefonul mai are în dotare un ecran de 4,7 inch, cu tehnologia IPS şi o rezoluţie HD 720p. Totul este susţinut destul de bine cu ajutorul acumulatorului de 2.200 mAh, care promite o autonomie de cel puţin o zi şi jumătate. Mai avem o memorie internă de 8GB, care poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD de până la 32GB.

redmi 2

În partea frontală avem o cameră de 2MP, senzorul de lumină şi proximitate. Cât despre sticla de protecţie, nici nu se poate include în discuţie o sticlă Gorilla Glass. Dar totuşi, cei de la Xiaomi se descurcă foarte bine cu această parte mai delicată. În partea din spate, avem o cameră principală de 8MP şi căteva culori disponibile pe gustul fiecăruia din noi. Probabil cei 9,4 mm din grosime, o să pară puţin prea mult, dar datorită designului foarte chic, Redmi 2 se va potrivi foarte bine în mână şi va arăta foarte bine din orice unghi.

Redmi 2 va ajunge probabil şi în Romănia prin intermediul magazinului eMAG sau QuickMobile.

sursa: miui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank