Redmi 1S a inregistrat vanzari record

redmi 1s

Lansat acum cateva luni, Redmi 1S a juns in sfarsit si in India, unde a iregistrat vanzari la care nimeni nu se astepta. Inca de la primul lot de telefoane, care a continut 40.000 bucati de Redmi 1S, au fost vandute in doar 4.2 secunde. Al doi-lea lot de 40.000 bucati a fost vandut in 4,5 secunde. Al trei-lea stoc de 40.000 bucati a fost vandut in doar 3,4 secunde. Per total,  120.000 de unitati Redmi 1S au fost vandute in mai putin de 4 secunde, ceea ce inseamna ca Redmi 1S este la foarte mare cautare datorita pretului sau foarte bune cat si specificatiilor sale.

La noi in romania, acest model de telefon, nu s-a vandut atat de bine, iar cifrele stau chiar foarte prost – sub 100 de bucati in toata tara. Acest model este echipat cu un procesor Quad-Core pe un chipset Snapdragon 400 si un Adreno 305. Procesorul are o frecventa de 1,6 Ghz, iar cei 1GB RAM te vor ajuta in orice aplicatie si in aproape orice joc. Memoria interna este de 16GB cu posibilitatea de extindere pana la 64GB. In partea frontala avem un ecran care masoara 4,7″ cu o rezolutie HD 720p si o tehnologie IPS.  In interior avem un acumulator bun de 2.00 mAh precum si o camera de 8MP in spate si una de 1,6 MP in fata + un LED in spate. Totul ruleaza pe Miui care la randul lui ruleaza pe Android 4.3, cu un posibil update la KitKat.

Telefonul este echipat cu toti senzorii necesari si camera de 8MP din spate, este capabila sa filmele clipuri la rezolutia 1080p FullHD. In concluzie, avem un smartphone foarte ieftin, echipat cu componente de buna calitate iar eu iti recomand cu caldura produsele Xiaomi. Eu momentan utilizez un Xiaomi Mi3 ( vezi experienta mea ) , de care sunt foarte multumit.

Sper ca pe viitor, cei de la Xiaomi sa intre mai puternic pe piata din Romania, deoarece vor avea numai de castigat, iar companiile prezente care aduc telefoane de peste hotare, o sa aiba de suferit. Poti cumpara cu incredere produsele Xiaomi, deoarece ele sunt deja foarte cunoscute pe plan mondial.

sursa: xiaomi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank