Recomandare selfie stick

Iubitorii pozelor tip selfie ştiu că distanţa de la obiectiv la “face” este foarte importantă. Cu cât câmpul cuprins de cameră este mai mare, cu atât poza selfie este mai frumoasă şi mai “nouă”. Pentru cele mai bune selfie-uri, HTC a lansat smartphone-ul HTC Desire Eye. din păcate acesta nu este accesibil pentru orice buzunar, deoarece este de clasa high-end. Aşadar, nu ne mai rămâne decât o singură alternativă pentru un selfie foarte bun: alegerea un selfie stick.

sel

Cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vrei să îţi cumperi un selfie-stick sunt:

  • lungimea acestuia: conform specialiştilor din domeniu, dimensiunea potrivită pentru un selfie bun este de aproximativ 30-40 cm. Acum, cu această explozie de stick-uri, au apărut şi câteva modele extensibile, care ar fi o alegere foarte bună.
  • materialul din care este produs:  de preferat, mânerul acestuia ar trebuii să fie din cauciuc sau dintr-un burete moale ce îţi oferă o aderenţă foarte bună. Desigur trebuie luată în considerare şi greutatea materialului, deoarece o să devină obositor dacă este prea greu. Aluminiul ar fi materialul perfect.
  • funcţionalitate:  aici intră două tipuri principale de selfie stick-uri – cele fără nici o comandă pe mâner şi cele care se pot conecta prin Bluethoot la telefon şi dispun de un buton special pentru a activa camera.
  • sistemul de prindere: deseori, aceste este un sistem simplu care prinde telefonul cu ajutorul unei cleme din metal, acţionată de două arculeţe puternice care fixează foarte bine telefonul. În unele cazul acestea sunt prea puternice şi rişti ca să îţi deteriorezi telefonul. Mai există un sistem din plastic, care este mai prietenos cu telefonul şi pe care îl recomand şi eu.

Am căutat şi eu pe internet câteva stick-uri pentru selfie şi am observat că mai pe toate site-urile sunt aceleaşi modele. Însă la QuickMobile am găsit două modele care se potrivesc perfect cerintelor de mai sus şi pe care vi le recomand si vouă. Sunt puţin mai scumpe, dar calitatea şi tot ce pot face ele sunt pe măsură. Am ales modelul de selfie-stick cu Bluethoot INNOVATech cu telecomanda la preţul de 129 Lei şi un model mai simplu de la compania Muvit, cu prindere clasică la un preţ de 59 Lei. Desigur mai există şi o altă alternativă la aceste selfe-stick”uri, cum ar fi HTC Re Camera, care combină un body elegant şi o cameră perfromantă, într-un gadget foarte reuşit.

Peste toate, înainte să îţi cumperi un selfie stick, trebuie să te gândeşti simplu: de câte ori îl vei folosi? Eu mă mai gândesc dacă o sa am nevoie de aşa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank