Recomandare: doua filme de actiune – Focus si Wild Card

Pentru acest sfărşit de weekend am ales să îţi fac două recomandări de filme bune, actiune pe care merită să le vezi. Primul film la care m-am uitat este “Focus”, care îl are ca actor principal pe Will Smith şi care a fost lansat foarte curând.  Prima dată când i-am văzut coperta cu actorul principal, speram să văd un film gen Hancock sau i Robot, în care Will a dat aproape tot ce a avut mai bun.

foc

Filmul începe cu un cadru în care Will este atras de o doamnă pe numele Jess, care după ce o cunoaşte mai bine, îşi dă seama că nu este genul lui. După ce ajunge amandoi în pat, prietenul său, tălharul lui Jess intră peste cei doi, chiar înainte de a face “ceva”. Desigur, Will îţi păstrează calmul şi jaful lor nu reuşeşte deloc. Ba mai mult, Jess este impresionată de starea lui Nicky şi începe uşor să îl urmărească. După un timp, aceştia se întâlnesc pe stradă, iar Will îşi arată primele tehnici speciale pe care le are şi anume: tehnica de a fura prin distragerea atenţiei. După această înâmplare, şi ea ajunge să fie aleasă de Will, pentru a întra în “gang*ul” adevărat în care trăia el. Mai exact, Will trăia din ce fura împreună cu echipa. Toate câştigurile erau împărţite între ei şi totul era bine pentru toţi. Păcat de el, pentru că se îndragosteşte de ea. Cea mai tare fază din film, este când Will o ia pe gagică şi pe încă 2 prieteni şi ies la furat pe timpul marelui SuperBowl. Din aceste secvenţe poate învăţa oricine se poate controla, sa fure în aglomeraţie. Mai departe, te las pe tine să descoperi tehinicile de furat, prezentate în film.

wi

Al doi-lea film pe care l-am vizionat este “Wild Card”, în care joacă unul din actorii mei preferaţi: Jason Statham. Orice film am văzut cu acest actor, mi-a plăcut. Un pic, firul filmului este plictisitor, cu doar câteva scene de acţiune. Cu toate la un loc, Jason îşi face bine numărul în stilu său. Nota mea pentru acest film este 6/10. Eu zic că merită să te uiţi la ambele filme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank