Recomandare doua filme bune din 2016

Ştiu că este foarte greu să găseşti un film bun, în toată nebunia de pe internet, torrente şi site-uri de filme online. Aceeaşi problem-ă o am şi eu atunci când vreau să vizionez un film bun dar nu ştiu pe care să îl aleg; de obicei accept orice gen de film, în afară de horror. Recent am găsit două filme foarte bune care le-am vazut acum două trei seri. Primul a fost Ip Man 3 2015, film pe care îl aşteptam de mult timp, deaorece îmi place mult seria “Ip Man”, iar al doi-lea este “Dirty Granpda” 2016. Momentan doar Ip Man 3 este disponibil la calitate bună, Dirty Grandpa este doar calitate CAM.

Ip Man 3 2015 este probabil ultima parte din seria lui, iar per ansamblu mie mi-a plăcut foarte mult. Există unele faze pe care le poţi anticipa uşor sau acţiune duce la ridicol, dar are şi părţi bune. De exmplu am apreciat partea de istorie, cum Brucee Le merge pentru a doua oară la Ip Man pentru a-l antrena Wing Chun. Sau alte parţi bune gen bătalia dintre cei mai buni practicanţi de arte marţiale; relaţia dintre femeie şi artele marţiale.

Dirty Grandpa 2016, îl pot numi ca fiind cea mai elegantă comedie din acest an şi nu numai. La început, fără să ştiu cine este în rolul principal, credeam că este un film penal, nesemnificativ. După ce i-am dat play la film şi l-am văzut pe “Naşul”, mi-am dat seama că o să fie un flm bun. Bine, dar într-o comedie ? La asta nu m-am gândit !

Schimb de replici la cel mai bun nivel, pe care nu le-ai mai auzit în filme.

Eu vă recomand cu căldură să îl vizionaţi sau să mergeţi la cinema daca vreţi o comedie excelentă!

Robert D,Niro a mai jucat într-un film care mi-a plăcut mult, unde el ocupa postul de “Intern”. Şi pe acesta îl recomand cu placere ! Nu vei regreta timpul pierdut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank