Recenzie la cartea Alchimistul de Paulo Coelho

De departe cel mai bine cotat Paulo Coelho, a lansat cateva carti si la noi in Romania. Printre acestea se numara si cartea Alchimistul pe care eu am inceput sa o citesc foarte curand. Am ales aceasta carte deoarece, multa lume mi-a recomandat-o si am auzit doar vorbe de lauda pentru Coelho. Asadar am ajuns aproape de finalul acestei carti si pot spune ca m-a lasat impresionat acest autor.

cumpara cartea la pretul de 31 lei, aici

Asadar, primele cuvinte despre cartea Alchimistul.

Paulo Coelho a ajuns sa fie autorul meu preferat, iar în această carte intitulată Alchimistul acesta prezintă povestea unui tânăr cioban care vrea sa străbată lumea întreagă, el fiind foarte ataşat de oile lui.

Aventura începe în momentul în care tânărul Santiago are acelaşi vis de două ori, vis în care el găseşte comoară ascunsă lânga piramide, iar pentru a desluşii mai bine visul acesta merge la o vrăjitoare, aceasta promiţându-i oferirea mai multor detalii în schimbul unei mici procente din comoara pe care acesta o va găsi.

Iar el stând cu oile se întâlneşte cu un rege care îl îndrumă să îşi urmeze visul, astfel încât tot universul va conspira la îndeplinirea dorinţei lui. Acest rege pe nume Melchisedec îi oferă tânărului cioban două cristale spunându-i că îl vor ajuta în câteva momente dificile pe care le va întâmpina pe viitor.

După toate acestea Santiago se angajează la un magazin de cristale,  pentru a strânge bani de drumeţia care urmează să o facă până la piramide.  Dupa un an începe marea aventură, acesta mergând cu o caravană spre deşert.

….si asa mai departe! o sa revin cu partea 2 foarte curand.

alchimistul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank