QuickMobile da startul unor promotii foarte bune

QuickMobile a dat startul azi unor promoţii foarte bune pentru cei care au un buget mai redus, dar care preferă produsele de calitate. Începând de azi şi până peste 2 zile, vei putea cumpăra tablete, telefoane, accesori şi căşti de la QuickMobile cu o reducere foarte bună, ce poate ajunge deseori până la 50%. Am studiat şi eu puţin oferta şi am descoperit câteva produse foarte bune, pe care le-aş recomanda, împreună cu această reducere.

1. Husele de tip Agendă din seria Marvel pentru Galaxy S4 au o reducere de 50%. Acestea sunt confecţionate dintr-un material foarte rezistent, care acoperă în totalitate zonele expuse la lovituri şi zgărieturi, dar este în acelaşi timp prevăzută cu un “gemuleţ” frontal, care îţi permite citirea notificărilor fără a deblocha telefonul. La un preţ de 59 Lei, aceste huse sunt un accesoriu esenţial pentru S4-ul tău. Comanda aici.

s42. Smartphone Lenovo S850, Dual-SIM, 16GB, 3G. Acesta a fost lansat în mijlocul anului 2014, ceea ce îl face să fie încă o alegere foarte bună, pentru cei care îşi doresc un smartphone bun. La parte de specificaţii, acesta are următoarele puncte importante: diagonala mare de 5.0 inch,  memorie RAM 1GB, cameră principală de 13MP, rezoluţie HD, cameră secundara de 5MP şi un spaţiu de stocare mare de 16GB.Reducerea oferită este de 20%. Comandă-l acum la 799 Lei.

lenovo

 

3. SmartWatch Motorola 360, curea din piele. Moto 360 un smartwatch spectaculos, echipat cu o curea din piele de culoare neagră, este primul smartwatch cu ecran rotund, protejat cu Gorilla Glass 3. Moto 360 dispune de o memorie internă de 4GB şi o memorie RAM de 512 MB. Un smartwatch rezistent la apa, praf, are incorporat un senzor care masoara ritmul cardiac. O promoţie bună, pentru cei care îţi doresc acest superb ceas de la Moto şi Google. Are o reducere de 23%. Comanda-l acum la doar 999 Lei.

moto

 

4. Perechile de căşti de tip “dopuri” simple şi de tip “Monster” au o reducere foarte bună de 20% fix. Poţi alege de la brand-urile JVC, NoonTec, Bench, CellularLine, Beats by Dre, Beats by Lady Gaga, Sony, Marshall şi Samsung. De exemplu o pereche de Beats simple, costă acum doar 799 Lei.Vezi oferta completă accesând orice link de mai sus.

be

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank