Protectie pentru tableta

Daca esti in cautarea unui accesoriu bun pentru tableta ta, inseamna ca ai venit la locul potrivit. Dupa ce am analizat putin accesoriile, preturile si calitatea acestora am ales pentru tine cateva din cele mai bune si cele mai esentiale.

 Accesoriile pentru tableta Nexus 7:

  • Husa Slim Hamma – este confectionata dintr-o piele artificiala de foarte buna calitate si foarte rezistenta la uzura. Ii asigura o protectie foarte bune pe toate partile si un are un aspect elegant de clasa inalta. Husa este gen flip, foarte utilizat in ziua de azi. Ea are inclus si suportul pentru stand, care este foarte util atunci cand doresti sa vizionezi un clip sau chiar un film. Hua o poti cumpara de AICI la pretul de 134 RON.
husanexxx

Calitate premium, cusatura fina

huanex

Stand

 

 

 

 

 

 

 

  • Folie protectie Krusell – protectie la cel mai inalt nivel, foarte rezistenta si nu distorsioneaza culorile. Grad inalt de transparenta, nu lasa urme dupa inlaturare, potrivire exacta dupa ecran si aplicare usoara. O poti cumpara la pretul de 99 RON de AICI.

 

 Accesorii pentru iPad Air:

  • Smart Cover Negru – fabricate din poliuretan, aceasta husa se poate utiliza atat pe post de stand cat si pentru o protectie buna a ecranului, deoarece in partea din spate nu avem nimic. Este foarte usor de utilizat si foarte utila. O poti cumpara la pretul de 189 RON de AICI.

air

 

 

 

 

 

 

  • Dock – compatibil cu iPad generatia 2 si 3 inclusiv air. Un dock perfect pentru incarcarea tabletei cat si pentru ascultarea muzici tale preferate. Aspect slim si foarte solid. Pret de la 139 RON. Cumpara ACUM.

dock

 

 

 

 

 

 

 

 

Accesorii pentru Galaxy Tab 3:

  • Book cover – dotata cu doua unghiuri de vizualizare si constructie cu un grip foarte buna, face ca aceasta husa sa fie perfecta pentru un Tab 3. Cumpara ACUM

tab3

 

 

 

 

 

 

 

  • Folie protectie – cea mai buna calitate si la un pret foarte bun. Urmeaza perfect conturul tabletei si se potriveste perfect cu butonul din mijloc. Cumpara ACUM

Pe viitor, o sa mai postez si pentru alte tablete cele mai bune accesorii si care isi merita banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank