Promotiile inceputului de an la eMAG

Iată că am trecut cu bine în noul an 2015. Sper ca acesta să îţi aducă tot ceea ce îţi doreşti şi să şi se împlinească toate dorinţele. La fel sună urarea şi din partea magazinului eMAG, care pentru acest an îşi propune să fie mai bun, cu livrari mai rapide, cu preţuri mai mici şi cu produse cât mai multe. Şi pentru acest an, marele eMAG a pregătit o serie de reduceri pentru ca să începem cum se cuvine acest an, scoala şi facultatea.

Astăzi a dat startul unor reduceri speciale pentru acest început de an, care după părerea mea este foarte bine venită, fiindcă acum avem buzunarele mai goale, iar reducerile sunt destul de mari. Nici preţurile nu sunt atât de mari, iar din cele mai bune reduceri eu am ales următoarele produse:

  • tableta Allview Viva H8 Plus la preţul de 489 Lei – reducere 30%
  • laptop HP 250 G3 la preţul de 1.549 Lei – reducere de 11%
  • smartphone LG G3 S la preţul de 1.099 Lei – reducere de 8%
  • router Wireless Cloud N300 la preţul de 99 Lei – reducere 16%
  • televizor FullHD Samsung de 12 cm la preţul de 2.099 Lei – reducere de 22%
  • vezi oferta completă acum

La reducere mai găseşti produse de îngrijire personală, articole de bricolaj, parfumuri, aragaze şi tot ce ţine de echiparea autoturismului de iarnă. Promiţia este valabilă doar până în data de 12 Ianuarie, timp în care poţi constulta toată oferta magazinului. Dacă nu ţi-ai schimbat tableta sau telefonul de Crăciun, acum este un moment foarte bun să o faci!

promo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank