Promotie pentru UTOK 450Q

Recent lansat, UTOK 450Q este un smartphone dedicat special pentru tinerilor, deoarece este disponibil pe mai multe culori si are un pret foarte accesibil pentru oricare dintre noi. Vanzari bune si numai ganduri bune din partea acestui smartphone de la UTOK, deoarece este echipat cu cea mai noua versiune de Android 4.4 KitKat, iar la interior avem componente hardware puternice.

Cateva din cele mai importante specificatii ale lui 450Q sunt: procesor Quad-Core @1,3GHz, accelerator grafic Mali 400MP, 4GB memorie interna, acumulator bun si toti senzorii necesari pentru o durata de viata mai lunga a bateriei. Si pe partea de conectivitate, acesta sta foarte bine, deoarece are in dotare Bluethoot 4.0, Wi-Fi, USB, Radio FM, GPS, 3G si un Jack de 3,5mm.

450Q beneficieaza de o promotie destul de buna in aceasta perioada – in pretul sau foarte bun, vei primi o cartela de 5 Euro Orange si o husa din silicon cadoucomanda aici produsul de la UTOK. Comanda acum, deoarece promotia este limitata! In plus cei de la UTOK iti pun la dispozitie si folie pentru acesta, la un pret foarte bun.

In plus, vei mai beneficia de urmatoarele beneficii marca UTOK:

utok

 

sursa: utok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank