Promotie pentru Samsung 32H6410

O noua serie de promotii a aparut pe siteul eMag, pentru categoria de televizoare Smart, marca Samsung. Aceasta cuprinde doar cateva televizoare, din care face parte si modelul Samsung 32H6410, care mi-a atras atentia datorita cadoului care vine in pretul sau, dar si discountului de 25%.

Pe langa acestea, cei de la eMag au intrat intr-un parteneriat cu cei de la Koolnet, din care vei beneficia 2 luni gratis de un pachet special unde ai cele mai tari programe in care sunt difuzate meciurile din Liga 1. Toate aceste 3, intru pret foarte bun:

  • Samsung 32H6410, 80 cm, FullHD – pret la eMag2.299 Leicomanda acum

led

 

Acest televizor Smart 3D de la Samsung se remarca prin designul sau deosebit si prin dotarile sale de ultima generatie. Dupa cum poti observa in imaginea de mai sus, acesta are o rama foarte subtire pe margine, fabricata dintr-un plastic de inalta calitate, care imita metatlul; doua picioare asezate cu stil pentru a oferi o stabilitate ridicata si de o inaltime redusa, care iti da senzatia ca televizorul aproape nu foloseste nici un suport.

Calitatea imagini este foarte buna, deoarece are un panel de tip OLED, care iti ofera cele mai bune culori din unghiuri foarte bune. Imaginea este de o claritate frumoasa, deoarece are rezolutia FullHD 1080p + ca se poate utiliza in modul 3D. In cutie nu vei gasi perechea de ochelari 3D, de aceea trebuie sa ii cumperi separat. Iti recomand sa cumperi o pereche mai scumpa, deoarece una ieftina, iti va oferi o experienta neplacuta.

In plus, dupa cum am mentionat mai sus, vei primi o camera care se potriveste perfect pe televizor si cu care vei comunica live cu prietenii tai. Aceasta o vei primi gratis din partea celor de la eMag ( pretul camerei 399 Lei ).

Samsung 32H6410 are in dotare peste 30 functii speciale, printre care amintim de cele mai importante: Smart Hub, Social TV, AllShare, Voice Control, Samsung 3D, Digital Clean View, Wi-Fi Direct si multe altele foarte folositoare pentru a simti ca ai un televizor destept.

Nu uita insa, promotia nu este de lunga durata si de aceea iti recomand sa il cumperi acum, deoarece are un pret foarte bun, iar daca veri sa vezi meciurile tale preferate la o calitate inalta, acesta este cea mai buna alegere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank