Project Fi este noul serviciu wireless de la Google

Google lansează noul serviciu de telefonie mobilă wireless, numit Project Fi. Este vorba despre un proiect de mult discutat în cadrul companiei google, care azi a devenit realitate. Mai exact, Google îţi poate oferi de acum înainte serviciul de comunicaţie wireless, în diferite ţări şi la diferite preţuri.  Din păcate aceste serviciu nu va fi disponibil în România, deoarece nu avem infrastructura necesară pentru o reţea wireless de acest nivel.

Mai mult, doar posesorii de Nexus 6 vor putea folosi acest serviciu, care la rândul lor vor fi nevoiţi să aibă un SIM special, care va putea fi folosit pe această reţea. Cât despre planul de tarifare, Google spune că are o ofertă foarte bună, care arată astfel: pentru 20$ pe lună, beneficiarul are la dispoziţie minute şi mesaje nelimitate, cu acoperire în peste 120 de ţări. Trafic de date va fi tarifat puţin mai diferit: pentru fiecare GB de trafic, vei trebuii să plăteşti 10$. Pentru 2GB de trafic vei plăti 20$ şi tot aşa crescător. Veste bună ar fi că, traficul nefolosit într-o lună, va fi raportat înapoi.

Sincer de la Google mă aşteptam la un serviciu mobil mult mai flexibil. Mai exact, pentru cei 20$ mă aşteptam la un trafic nelimitat la internet, precum şi minute, mesaje si wi-fi tethering nelimitat. Dar din păcate, Google urmează aceleaşi reguli ca şi ceilalţi operatori de telefonie mobilă.


sursa: http://googleblog.blogspot.ro/2015/04/project-fi.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank