Produsul zilei la Oktoberfest: un ceas destept

Un nou gadget a fost castigat astazi de o persoana care a raspuns corect la ghicitoarea de ieri. De data aceasta, cei de la eMAG au pus la bataie un gadget pe care multa lume si-l doreste: este vorba de primul smartwatch de la Samsung, numit Galaxy Gear. Un gadget de care se va bucura foarte tare, deoarece nu multa lume isi poate permite un asemenea ceas si majoritatea Romanilor inca nu au auzit de notiunea smartwatch. Asadar, o sa intoarca toate privirile atunci cand il va purta pe mana.

Modelul nu este chiar atat de vechi, desi a aparut Gear 2 si pe curand se mai lanseaza un nou smartwatch marca Samsung. Pentru cei care isi doresc un asemnea ceas, Galaxy Gear intra la o reducere de 30% in aceasta zi – deci o oportunitate ce nu trebuie ratata. Il poti cumpara de aici la pretul de 639 Lei – cel mai mic pret pentru Galaxy Gear de pe piata!

Urmareste concursul oferit de eMAG ( pe facebook ) in perioada aceasta in care se desfasoara Oktoberfest ( pana in data de 27 Octombrie ). Atentie!; doar azi ai reducerea de 30% !

galaxy gear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank