Produsul zilei la Oktoberfest: Samsung NX2000

Un nou concurs a fost lansat inca de la inceputul campaniei Oktoberfest, in care trebuie sa ghicesti ce premiu va primi titlul de “produsul zilei”. Concursul se desfasoara pe pagina oficiala de Facebook eMAG, unde trebuie sa lasi comment-uri cu ce produs crezi ca va fi maine produsul zile. Cine il ghiceste, il va primi acasa gratis.

Asadar, pentru ziua de azi, “produsul zilei” este camera foto Samsung Nx2000 care vine cu un discount important de 20% – adica ajunge la pretul de doar 1.039 Lei. Un aparat foto foarte performant, lansat la inceputul acestui an. Tin minte ca acest aparat NX2000 a mai fost la o reducere de 500-600 Lei acum cateva luni. Pretul lui ajungea la 1.800 Lei daca nu ma insel. Probabil ca stocul a fost numeros si de aceea au ales acest produs pentru inca o reducere foarte buna.

Acest aparat foto se remaprca prin: obiectivul mare, capabilitatea de a filma video la rezolutia FullHD, Wi-Fi incorporat, ecran tactil si un LED puternic care vine in cutie sa. Un aparat foto numai bun pentru cei incepatori.

concurs emag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank