Produse Apple la eMAG Black Friday

Mai puţin de o zi şi ceva ne mai desparte de cel mai mare Black Friday de până acum la eMAG. Asta a anunţat directorul general eMAG, Iulian Stanciu – peste 450.000 de produse vor avea o reducere totală de peste 75 milioane lei. Aici amintim cele 50.000 de telefoane mobile care vor avea reduceri foarte bune. Între această cifră, iubitorii de produse Apple speră să găsească câteva din cele mai scumpe produse: aici menţionăm atât telefoanele cât şi tabletele marca Apple.

Anul trecut din câte ţin minte, au intrat la reducere ceva produse Apple, mai exact unul sau două modele de la Apple. Reducerile nu au fost chiar atât de mari, dar oricum pânâ la 300-500 Lei au fost. Anul acesta, avem deja lansate două modele de telefoane noi şi două tablete noi: este vorba de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, precum şi iPad Air 2 şi iPad mini 3.

După parerea mea, produsele care vor intra la reducerea eMAG Black Friday de la Apple or să fie: iPhone 6 şi iPad Air. Momentan, aceste produse au următoarele preţuri:

Dacă aceste previziuni se vor adeveri, eu zic că aceste două produse merită să fie cumpărate în noaptea de Black Friday. Până atunci, poţi să îţi faci un cont pe eMAG, pentru a pune comanda foarte rapid, deoarece dacă acestea vor avea reducere, stocurile se vor epuiza aproape instant.

Nu trebuie să uităm de iPhone 5S, pe care l-am văzut deja la foarte multe campanii de reduceri, ceea ce mă face să mă gândesc că şi acesta va intra la reducere de Black Friday eMAG în 21 Noiembrie. Totuşi eu îţi recomand să îţi indrepţi atenţia spre iPhone 6, deoarece 5S este deja un model pe care nu mai merită să îţi dai banii – după parerea mea.La fel si pentru modelul de iPad Air si iPad mini. Însă tu decizi pe ce produs Apple vei da banii de BF 2014. Sper să faci o alegere cât mai bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank