Primele poze cu Note 4 – sa fie acesta adevarat?

Astazi au aparut cateva poze pe internet in care se presupune ca este vorba de viitorul model din gama Note de la Samsung si anume, Galaxy Note 4. Acesta se presupune ca va fi lansat in mijlocul lunii Septembrie, cu ocazia unui eveniment sustinut special de Samsung.

Pozele  nu au fost publicate de catre evleaks, deoarece acesta s-a retras. Asa ca a aparut o noua persoana care ori este viitorul tip-ster sau este un simplu pusti care se pricepe foarte bine la photoshop. Marile site-uri de profil sustin ca poza este destul de adevarata.

Parerea mea despre aceste poze, este ca nu sunt prea adevarate. Eu spun ca sunt doar niste concepte facute de chinezi si retusate putin pe calculator. Dar mult timp pana la lansarea oficiala nu mai este, asa ca nu trebuie sa ne lasam dusi de nas cu aceste poze. Poate ca vor mai aparea si altele, pe parcursul acestei luni.

Totusi, o poza care cred ca este adevarata, este aceasta in care avem prezentata cutia lui Note 4, care ne da semne ca vom aveam un nou telefon cu totul nou pe partea de constructie – adica un telefon de calitate, din metal, care se va ridica la cele mai inalte standarde. Aceasta concluzie se trage din faptul ca, pe cutie putem observa aspectul de metal, putin striat si probabil iesit in relief. Sper sa fie asa, deoarece Note 3 este deja depasit de multe alte telefoane la partea de calitate.

note 4.cutie

Cat despre specificatiile acestuia, se presupune ca va fi dotat cu un procesor Quad-Core la 2,5GHz, chipset Snapdragon 805, 3GB memorie RAM, camera spate 16MP, ecran Super AMOLED, cu o rezolutie QHD 2560 x 1440px si un acumulator de 3.600 mAh.

sursa: gsmarena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank