Primele informatii despre Nexus 6 – specificatii impresionante

Probabil, viitorul smartphone Nexus va fi produs de HTC. Momentan stim urmatoarele chestii: numele sau de cod este Shamu, iar rezultatele sale in AnTuTu benchmark sunt foarte bune. Pe langa acestea, avem parte si de specificatiile sale, multumita aplicatiei AnTuTu, care a publicat rezultatele acestui smartphone pe nume Shamu.

Dupa cum putem observa din imagine, acesta va fi echipat pe partea de software, cu cel mai nou Android – L, care va fi lansat pe foarte putine modele existente pe piata. Probabil si Nexus 5 va primi acest update la L. Din aceasta imagine, putem spune ca acest Shamu va fi echipat cu cel mai nou chipset de la Qualcomm – 805, cel mai nou procesor grafic Adreno 420, precum si o memorie RAM care sare de treapta de 2GB si anume va avea 3GB RAM.

Imbunatatiri vin si pe aprtea de ecran. unde cred ca avem un IPS cu o rezolutie QHD, o diagonala putin mai mare, de 5,2″ si bineinteles o camera mai puternica, fata de cea de pe Nexus 5 – 13MP in spate si 2,1MP in fata.

shamu

 

Date despre lansarea acestuia nu avem, dar se presupune ca va fi lansat undeva la sfarsitul acestui an, dupa lansarea lui Note 4 si a lui iPhone 6. Nici date despre pret si nici poze nu exista in momentul de fata. Tu ce parere ai despre specificatiile viitorului Nexus 6? Eu cred ca va fi un smartphone care va sta pe primele 3 locuri la preferintele publicului.

sursa: antutu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank