Primele impresii despre noul ceas Gear S

Astăzi am avut ocazia de a pune mâna cu adevărat pe cel mai nou smartwatch de la Samsung – este vorba de Samsung Gear S. Eram foarte curios să vad cum arată acest ceas, deoarece este primu smartwatch cu un ecran AMOLED curbat, de foarte bună calitate. Şi în plus, are o grămadă de funcţii speciale pe care din păcate nu am reuşit să le surprind în imagini. totuşi, am făcut căteva poze la acest ceas superb, iar parerea mea despre acest ceas este că, îşi merită fiecare bănuţ. Totul merge perfect cu un Galaxy Note 4. Fără, el nu prea îşi are farmecul de ceas.

La prima vedere, ceasul arată foarte bine, cu o ramă din plastic cred, care imită metalul şi care îi oferă un aspect premium. Pe lângă această ramă, avem o sticlă foarte frumos curbată, fabricată dintr-un material foarte rezistent şi fără spaţiu intre sticlă şi panel. Partea de ecran se îmbină elegant cu restul ceasului, iar brăţara este fabricată dintr-un material mai cauciucat, care îţi dă puţin senzaţia de un ceas sport. Din câte am observat, cureaua nu se poate detaşa de ceas, iar despre mărimea curelei pot spune că se poate modifica foarte uşor. Dar oricum, ceasul stă foarte bine pe mână. Sub ecran avem doi senzori, iar intre aceştia un buton special care are un feedback foarte bun, cu ajutorul căruia te întorci din orice aplicaţie la meniul principal – mai exact la ceas.

Unghiurile de vizualizare sunt foarte bune, iar ştirile de pe twitter se pot citi fără nici o problemă.

Că tot veni vorba de afişajul principal, acesta are mai multe teme care se pot selecta foarte uşor, din două mişcări. Probabil că pe viitor vor mai fi şi alte teme, dar cele care sunt deja instalate, sunt mai mult ca suficiente. Despre senzorii şi ce mai poate face acest minunat ceas, te las pe tine să descoperi. Gear S poate fi achiziţionat de la eMAG la acest preţ. După parerea mea, ecranul curbat face toţi banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank