Prima impresie despre UTOK 900D

Salutare tuturor, pentru azi am pregatit un mic articol, in care am sa scriu cateva cuvinte despre prima mea interactiune cu tableta UTOK 900D. Ca si o scurta introducere, aceasta tableta masoara o diagonala de 9.o”, un procesor Dual-Core la 1,0-GHz, pe un chipset rockchip, un accelartor grafic Mali 400MP si o memorie RAM de 1GB.

Memoria interna este de 8GB, cu posibilitatea de extindere cu ajutorul unui card microSD de pana la 32GB – eu mi-as cumpara un card de 16GB de la eMag, Kingston SDHC, clasa 10, la pretul de 41,99 Lei. Important de stiut, este ca din cei 8GB interni, doar ~6Gb sunt disponibil pentru stocare – din care restul, il ocupa sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Pe partea de camera, 900D este echipat in spate cu o camera de 2MP iar in partea frontala una de 0,3MP.  Acumulatorul este de o capacitate foarte buna, iar aici vorbim de o autonomie ridicata, datorita celor 5.200 mAh.

Acum sa trecem la impresia mea despre aceasta tableta. In primul rand, am observat ca este destul de solida, iar aici vorbim de o grosime putin cam mare, de 12mm. Dimenisiuni la fel de mari, cu un bezel mic langa ecran pe fiecare parte. Totusi plasticul cu care este acoperti ecranul, nu este de cea mai buna calitate – adica are un aspect mai “plastic” deoarece nu este 100% drept. Partea care nu mi-a placut la ea, este rezolutia, care are un aspect ciudat – totul pare mult mai mare decat pe oricare alta tableta – iar densitatea lasa de dorit. Culorile tind putin spre alb, iar unghiurile sunt la fel, medii.

  • Pretul tabletei UTOK 900D la eMag 399 Leicomanda acum

Partea buna vine la constructie – cei de la UTOK au ales un material interesant pe spate, care ofera un grip foarte bun. In totalitate, un schelet din plastic, acoperit cu bucati de buna calitate. In mana sta foarte bine, dar totusi grosimea ei, parca deranjeaza putin.

capac.spate.900d

Cat despre camera din spate, am remarcat ca nu are autofocus si nici marca touchfocus nu are – deci poze normale, la o rezolutie decenta. Interfata normala a camerei, cu putine optiuni de personalizare. Punctul bun al acesteia, este ca se misca foarte rapid – spre surprinderea mea. La fel si interfata este foarte rapida – probabil fara aplicatii deschise si cu memoria “empty”.

Per total, eu ti-as recomanda aceasta tableta, dar nu prea sunt de acord cu rezolutia mica si cu grosimea acesteia. Insa daca tot iti doresti o diagonala mare, cauta o tableta cu o rezolutie mai mare. Dar la un asemnea pret, nu prea cred ca alta optiune mai buna vei gasi. Eu personal recomand produsele UTOK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank