Preturi pentru Galaxy S7 Edge si Galaxy S7; lista actualizata

Potrivit celor de la wall-street, noile modele de telefoane high-end lansate de Samsung la MWC Barcelona 2016, au înregistrat în România câteva mii de precomenzi de la retailerii locali. Tot de la sursa, în comparație cu actualul model Galaxy S6, noul S7 și S7 Edge a depășit cifra precomenzilor pentru acceași perioadă pe când se lansa S6. La nivel global, ambele modele au înregistrat deja milioane de precomenzi, ceea ce înseamnă un succes mare pentru Samsung.

În România, ambele modele sunt disponibile la precomandă la mai toate magazilele specializate, la diferite prețuri și la diferte oferte. Ceea ce este important și bine de aflat, este că majoritatea din ele, gen eMAG, QuickMobile și MediaGalaxy vor începe primele livrări spre clienți care au pus deja o precomanda, din 8 Martie ! Mai jos ai lista cu prețurile afișate de mangazinele menționate anterior:

Vezi ce accesorii sunt disponibile pentru ambele modele AICI (articol)

Observăm faptul că, QuickMobile afișează cel mai mic preț pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge ! Precomand acum, folosind link-urile de afiliere din acest articol !s7 edge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank