Preţuri greşite la Resigilatele eMAG – Galaxy S4 la 1 Leu

Cam aşa suna cea mai beton reducere de la eMAG în momentul de faţă: preţuri greşite pentru toate produsele resigilate.  Aşadar, începând de ieri, orele 20:30 şi până acum, avem reduceri foarte mari la aceste produse resigilitate. Ieri au aparut primele produse la doar 1 Leu sau 0 Lei. Chiar eu am văzut ieri maşina de spălat la 0 Lei şi telefon mobil Galaxy S4 la 1 Leu. Mai era şi un televizor Smart TV sub 5 Lei. Preţurile au fost greşite, dar astăzi cei de la eMAG au desi să continuie reducerile pentru această perioadă, de după BF.

În momentul de faţă mai poţi cumpăra următoarele produse la reduceri foarte mari:

Precum şi alte oferte foarte tari, la reduceri foarte mari. Anteţie mare însă, stocurile sunt foarte limitate, deoarece sunt produse resigilate. Aici vorbim de maxim 2-3 bucăti din fiecare produs, sau mai puţin. Produsele resigilitate beneficează şi ele de o garanţie, iar ambalajele au fost sigilate la loc. Majoritatea produselor deja au stocul epuizat! Grabeşte-te şi prinde acum o super ofertă la eMAG!

Până acum, comenzile puse în timpul preţurilor greşite, vor fi onorate în cel mai scurt timp posibil, potrivit unui comunicat de la eMAG.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank