Preț și disponibilitate Nokia 8 în România

Nokia revine pe piața telefoanelor mobile high-end cu noul model Nokia 8. Momenta, acest model este disponibil doar la precomandă la mai multe magazine din țară, pe care am să le enumăr mai jos. Între timp, trebuie să aflăm că este cel mai perfomant smartphone lansat de Nokia anul acesta și totodată vărful de gamă. Chiar dacă are aceste dotări high*end, Nokia rămâne puțin în spate din punctul de vedere al designului, care este puțin invechit. Față de concurență, unde avem ecrane edge-to-edge, Nokia 8 rămâne la modelul de ecran simplu, cu margini medii, dar care nu impresionează deloc.

Având această combinație hardware, Nokia 8 se clasează în topul în care se regăsesc telefoanele de la Samsung Lg, One Plus și chiar Apple. Mare întrebare la care toți utilizatorii iubitori ai brandului Nokia, este dacă aceștia mai produc telefoane de calitate cum obișnuiau să producă în trecut. Rămâne de văzut dacă acest Nokia 8 se încadrează în acel aspect, după ce va ajunge pe stoc la magazinele locale.

După cum este și titlul acestui articol, Nokia 8 este deja disponibil la precomandă prin intermediul a mai multor magazine, după cum urmează:

În funcșie de magazin, dacă verifici linkurile de mai sus, ai posibilitatea chiar să prinzi foarte curând telefonul în stoc. Prețurile pentru Nokia 8 nu depășesc 2.699 Lei, la nici unul din magazine menționate mai sus. Dacă vrei să comanzi acest smartphone, îți amintesc că o sa ai nevoie și de husă + folie, pentru protecția lui. Nu cred că este la fel de rezistent ca și Nokai 3310, să nu necesite folie și husă :))

Chiar dacă Nokia 8 este doar la precomandă, acesta va trebuii să se livreze undeva la sfărșitul lunii Septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank