Preț și disponibilitate Meizu Note 6

Cel mai nou smartphone de la Meizu ajunge în Romania prin intermediul magazinului QuickMobile. Este vorba despre noua serie de telefoane Note, care se remarcă printr-un body metalic, frumos finisat și o diagonala mare. Modelul disponibil la QM este Meizu Note 6, care poate fi cumpărat direct din stoc, iar livrarea nu va dura mai multe de 2-3 zile. Telefonul este oferit în versiunea internațională, ceea ce înseamnă că are instalat serviciul Google Play la pachet.

Prețul lui Meizu Note 6 este același pentru cele două culori disponibile la QM; alb și gri.

Din punctul de vedere al raportului preț calitate pot spune că este un smartphone foarte reușit și de calitate. Pe partea hardware, Meizu a ales Snapdragon 625, cu 4GB RAM și Adreno 506, acestea fiind cele mai bune componente hardware din segmentul mid-range. Totuși, cu acumulatorul de 4.000 mAh, diagonala mare, cameră de 12MP Duală, acest Note 6 se clasează în topul celor mai bune telefoane mid-range la acest moment.

Sistemul de operare este foarte bine pus la punct, iar asta o spun din propria experiență. Dacă alegi acest Note 6 de la Meizu, vei avea garanția că ai un smartphone puternic, bun și rapid. Cred că QuickMobile este singurul magazin din țară care are la vanzare acest model nou.

Meizu Note 6 are o capacitate de stocare de 32GB, încărcare rapidă și funcționează perfect în toate rețelele 4G din Romania.Dacă vrei să cumperi acest telefon la cle mai bun preț, îți recomand să verifici linkul de mai sus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank