Pret si disponibilitate LG G6 în România

Proaspăt lansat, LG G6 este disponibil în premieră prin intermediul magazinului QuickMobile. Acesta poate fi comandat începând de azi în regim de comandă directă (fără zile lungi de așteptare), la prețurile de mai jos. G6 este de departe cel mai bun smartphone lansat la MWC Barcelona, care tocmai a avut loc. A fost foarte apreciat de intreaga comunitate de review-uri, care au adus doar cuvinte de ladă pentru acest frumos model.

Prețuri și disponibilitate LG G6

După cum observăm, prețul lui LG G6 este destul de piperat, ceea ce înseamnă că, LG a pus tot ce este mai bun și ultimele ”dotări” din punct de vedere tehnologic. În primul rând amintim un display cu aspect 16.9, având colțurile ușor rotunjite, ceea ce îl face să fie și mai special. La partea de rezoluție, avem o densitate de peste 500 ppi, rezultând din cei 1440 x 2880 pixeli; panel IPS și o sticlă de protecție Gorilla Glass 3.

Mergând mai departe, la interiorul acestuia avem un Snapdragon 821, 4GB RAM și o cpacitate de stocare de 32, respectiv 64GB. LG G6 dispune de slot pentru card microSD, cu ajutorul căruia poți extinde memoria până la 256GB. Partea grafică este suținută de Adreno 530, un GPU de top pentru 2017. Pe partea de software, LG G6 rulează pe Android 7.0 Nougat, cu interfața clasică LG UX 6.0.

La capitolul cameră, amintim un senzor DUAL de 13MP, cu OIS, laser pentru focus și un singur LEd Flash. La partea frontala avem un senzor de 5MP cu deschidere largă, pentru selfie-uri de excepție. Pe partea de conectivtiate, avem USB Type C v3.1, fast charging, NFC și Wireless Charging. Totul este suținut de un acumulator de 3.300 mAh, suficient pentru o autonomie de cel puțin o zi și jumătate. Având toate acestea, LG G6 este și rămâne un smartphone de excepție, cel puțin până la lansarea lui Galaxy S8. Pentru cei 3.199 Lei, G6 oferă și promite multe. Stocurile pentru G6 sunt destul de limitate, de aceea trebuie să te grănețti dacă îți dorești acest smartphone. Îl poți comanda accesând orice link de afiliere de mai sus !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank