Pret si disponibilitate iPhone SE 2020

Cel mai nou model de la Apple, noul iPhone SE 2020 a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe online. Noul model se așteaptă a fi un hit, deoarece are un preț extrem de bun, față de ceea ce oferea Apple până în momentul de față. Dacă ne uităm puțin în trecut, vechiul iPhone SE s-a vând în cifre record, clasând-ul drept ca find cel mai apreciat model și cel mai dorit telefon de la Apple. Specialiști se așteaptă ca și acest nou model de iPhone SE 2020 să aibă același rezultat ca vânzări la nivel mondial.

Precomenzile pentru noul iPhone SE model 2020 vor începe din 17 Aprilie, acesta fiind disponibil foarte curând la următoarele magazine din țară:

Prețul pentru noul iPhone 2020 SE începe de la aproximativ 470 Euro și ajunge la un maxim de 549 euro; prețurile vor putea varia în funcție de piață. La noi în România, cred că cel mai ieftin model de iPhone SE 2020 va fi undeva la 500 euro cu toate taxele incluse.

Mai sus ai două variante de a cumpăra la cel mai bun preț noul iPhone; fie alegi la liber, de la eMAG, fie alegi de la Orange cu abonament, având un preț considerabil mai mic, dar împreună cu un abonament.

Se preconizează că iPhone Se 202 va ajunge în mâna cumprătorilor undeva pe la sfărșitul acestei luni, funcție de cerințe și disponibilitate. Așadar, dacă vrei să îți comanzi noul iPhone SE 2020, cu toate îmbunătățirile și cu un design compact, clasic, te invit să verifici prețul și disponibilitatea la magazinele de mai sus.

Printre cele mai importante specificiații amintim: procesorul de pe iPhone 11, ecran HD de 4,7 inch, încărcare Wireless și încărcare rapidă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank