Pret si disponibilitate Fidget Spinner

Fidget Spinner este noua jucărie care a înnebunit internetul prin simplitatea lui și prin faptul că produce dependență. Este o jucărie foarte căutată, depășind cu mult renumitul joc Kendama, de care foarte mulți copii au profitat. Acest nou finger spinner sau fidget spinner este deja disponibil ala numeroase magazine online din România, dar care au deja stocurile epuizate, datorită faptului că se vând foarte rapid.

Fidget Spinner este o jucărie care îți poate reduce stresul, îți aduce buna dispoziție, iar dependența o dă, prin faptul că noi avem nevoie de ceva pentru a reduce stresul; acest mini spinner, ne reduce stresul! Chiar utilizatorii care au intrat în posesia acestei jucării, spun că poate face minuni în anumite situații. Au apărut deja o grămadă de glume pe seama acestuai, despre cum se poate folosi un fidget spinner și multe altele.

Singura problema în țară, este că jucăria nu se prea găsește pe stoc, sau stocurile sunt foarte limitate. Pentru asta, am pregătit o listă cu magazinele care au pe stoc fidget spinner, pe care o poți vedea mai jos. Prețuril pentru un fidget spinner variază, în funcție de design și modul cum se învărte el. Există spinnere care se învărt foarte mult într-o direcție, iar în cealaltă, mai lent sau mai puâin. Există spinnere din plastic și spinnere din metal. Recomandarea mea este să cumperi pentru început un spinner normal, simplu din plastic, după, care să îți cumperi unul ceva mai ”profi”.

Magazinele care au pe stoc fidget spinner sunt:

Recomandarea mea, este să studiezi oferta eMAG, deoarece la ei vei găsit toate modelele disponibile de fidget spinnere. Prețurile încept de la 23 Lei și ajung chiar 200 Lei, pentru modelele foarte speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank