Preţ redus pentru UTOK 5008 – cel mai ieftin Octa-Core

Cel mai popular smartphone Octa-Core din România a intrat de curând la o reducere de 100 Lei. Astfel, UTOK 5008 este cel mai accesibil smartphone Octa-Core de la noi din ţară. Telefonul va fi probabil la o reducere şi mai mare de Black Friday în data de 21 noiembrie, deoarece UTOK şi-a anunţat participarea la acest eveniment special.  Aceştia au anunţat reduceri extraordinare pentru tablete, telefoane şi accesoriile din stoc. Dacă şi acest model 5008 va intra la reducere de Black Friday, după parerea mea este cea mai bună afacere pe care o poţi face. Acesta are un procesor puternic MediaTek de generaţie nouă, 2GB memorie RAM şi un procesor grafic cu 4 nuclee pentru ca orice joc din Play să ruleze fără nici o problemă.

Telefonul îl poţi cumpăra la această reducere de 100 Lei, de pe siteul oficial UTOK – comanda o poţi face de aici, deoarece o să primeşti un SIM cadou cu 5 Euro pe Orange. Acesta mai dispune de o cameră bună de 8MP, un acumulator suficient pentru a rezista până la două zile şi câteva beneficii de la UTOK cadou.

Mai multe păreri despre acest telefon scrise de mine, le poţi găsi aici, iar ca să te conving că acesta îţi merită toţi banii, te invit să citeşti o comparaţie facută cu Allview X2 Twin aici. Eu îţi recomand acest smartphone marca UTOK.

Nu uita însă de Black Friday la UTOK pe data de 21 Noiembrie! Reducerile vor fi pe măsura aşteptărilor tale.

500q.cadou

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank