Pregatiri pentru inceput de scoala

scoala

Vacanta este pe sfarsite, iar noul an scolar bate la usa fiecaruia dintre noi. Daca anul ce a trecut, aveai un telefon vechi si un sistem desktop vechi, anul acest trebuie sa iti faci un upgrade neaparat. De acest inceput de an, eMag a pregatit mai multe produse perfecte pentru tine, ca sa iti poti incepe scoala din alta perspectiva – mai bine echipat, mai tehnologizat si mai puternic.

eMag iti pune la dispozitie urmatoarele reduceri pentru categoriile: tablete, laptopuri, carti pentru copii, carti de limbi straine, manuale si rechizite – ghiozdane, genti si penare. Exista si o multime de programe spcial concepute pentru ca orele din clasa sa fie mai atragatoare si mai usor de inteles pentru copii.

Acum sa trecem la cei putin mai mari, adica clasa a – 9-a si de aici in sus. Pentru baieti cat si pentru fete, avem in oferta tablete cu reducere de pana la 30%, laptopuri de la 799 Lei si eBook Readere de la 209 Lei. Toate aceste le poti cumpara de aici, mai exact de la eMag. Acestia sustin acest an scolar prin aplicarea reducerilor pe produsele cele mai necesare pentru inceperea unui an scolar bun.

Poate ca nu ai destui bani pentru un sistem desktop nou, dar sigur pentru monitorul 203V5LSB26 Philips ai, deoarece are pretul de doar 319 Lei cu un mic discount de 18% – comanda acum, pana nu incepe scoala.

Totusi, cele mai importante sunt cartile, pe care eMag si Libris le are pe stoc din plin – vezi toata oferta de carti pentru orice materie aici.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank