Pregătiri de 1Mai

Voi ce faceţi de 1 Mai ? De acest 1 Mai 2015 am să procedez la fel ca şi în anii trecuţi: ieşim la iarbă verde toţi prietenii şi o ţinem aşa până duminică; nu de alta, dar 1 Mai anul acesta, pică foarte bine – mai exact, vineri. Planurile pentru ieşire le-am programat pe Joi, 30 Aprilie. Din start ştim ce avem de cumpărat: bere, mici, carne, suc şi alte băuturi speciale. Ne mai râmăne să stabilim în ce loc ieşim pentru cele 3 zile disponibile. Anul trecut am ieşit undeva la 50 km de Cluj, într-un loc mai retras, mai aproape de pădure şi mult mai liniştit. Simţeam nevoia de o relaxare totală, undeva în mijlocul naturii, fără ca să ne deranjeze vecinii cu muzica şi alte chestii. Mi-a prins foarte bine ieşirea de anul trecut.

Ce accesorii şi echipamente iau cu mine:

Cei care doresc să îşi petreacă 1 Mai în Cluj, le recomand Iulius Park Clujenii de toate vârstele sunt așteptați să sărbătorească împreună Ziua Internațională a Muncii, 1 mai, printr-un picnic la Iulius Parc: Picnic in the Park. Echipa Jazz in the Park vă propune o zi  plină de concerte, mini-reprezentaţii de teatru, concursuri, jocuri și diverse activitați în aer liber. Participanții la Picnic in the Park vor avea parte de două programe muzicale. La prânz, între orele 14.00 și 16.00, vor concerta trei trupe de tineri de la școala de muzică „The Beat”, elevi cu vârste între 7 și 19 ani. După-masa, de la ora 17:30, cânta trupele Basska (România) și Shazalakazoo (Serbia), iar închiderea evenimentului o vor face cei de la Moonlight Breakfast, care au încântat clujenii și la ultima ediție de Jazz in the Park.
Pe lângă concertele de la scenă, clujenii vor putea participa la mini-reprezentanții de teatru și muzică acustică. Organizatorii pregătesc și o zonă de relaxare, precum și o serie de concursuri pentru toate vârstele. Participanții vor putea veni cu coșul de picnic de acasă sau își vor putea cumpăra gustări și băuturi din zona amenajată în parc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank