Precomanda noul Xiaomi MI5 de la QuickMobile

Xiaomi a prezentat la MWC Barcelona două noi telefoane, printre care se regăsește și noul Xiaomi Mi5. Din start, Xiaomi se poziționează cu acest model Mi5 în topul celor mai performante telefoane mobile lansat în 2016, până în momentul de față. Încă de la primele impresii de la MWC, Mi5 a impresionat prin foarte multe lucruri, printre care amintim:

  • procesorul Snapdragon 820, GPu Adreno 530 pe care le găsim și pe Galaxy S7 și LG G5;
  • stabilizatorul optic de imagine cu 4 axe ce depașește performanțele lui iPhone 6S
  • NFC, USB Type-C, Infrared, 4G+ VoLTE
  • spate 3D, ceramic sau din sticlă
  • ecran cu panel IPS de tehnologie nouă, având un consum redus de energie
  • QuickCharge 3.0 și UFS 2.0

Cu alte cuvinte, un concurent serios la modele Galaxy S7 și Lg G5. Mai mult, noul Xiaomi Mi5 are un preț foarte bun față de cele două telefoane menționate, care ajung să cost aproape dublu, față de Mi5. Așadar, Mi 5 este disponibil la precomandă prin magazinul QuickMObile la prețul de 1.699 Lei, varianta 32GB, 3GB RAM. Desigur varianta cu spatele ceramic și 4GB RAM va ajunge undeva la 2.000 și ceva de Lei și va fi disponibil în cel mai scurt timp tot la QuickMobile.

Livrările pentru Xiaomi Mi5 vor începe undeva în primele zile ale lunii Martie, atunci când producătorul va livra în premieră primele modele de Xiaomi Mi5 în Europa. Pentru cei 1.699 Lei, Xiaomi Mi5 este o alegere foarte bună pentru cei care își doresc un smartphone puternic, elegant și la preț bun. În AnTuTu, Mi5 scoate 140.000 puncte, mult peste Galaxy S7.

update

Xiaomi Mi5 în versiunea 64GB este disponibiă acum la precomandă, la prețul de  1.899 Lei, pe culorile alb, negru și auriu. Versiunea mult așteptăată cu 4GB RAM și spate 3D ceramic, 128GB memorie internă, este disponibilă și ea la precomandă prin QuickMobile la prețul de 2.299 Lei. Comandă acum și fii primul care va avea noul Xiaomi MI5 !mi5 precomanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank