Precomanda noul iPad Air 2 de la eMAG

Un nou magazin din Romania si-a postat astazi oferta cu cea mai noua tableta de la Apple – iPad Air 2. Este vorba de magazinul eMAG, care iti pune la dispozitie toate variantele de iPad Air 2 la preturi foarte bune. Aceasta tableta are un design nou, super slim ce masoara doar 6,1 mm iar componentele hardware sunt cu peste 25% mai puternice decat iPad Air. Tableta Air 2 este special dedicata celor care isi pot permite o tableta care costa de la 2.000 Lei in sus. Pretul si calitatea materialelor, fac din iPad Air 2 sa fie cea mai ravnita tableta a acestui an.

De la eMAG poti cumpara variantele Wi-Fi only cat si cele echipate cu modulul 4G. Asadar, mai jos ai lista de preturi pentru ficare model in parte:

  • iPad Air 2 16GB Wi-Fi – 2.379 Lei comanda acum (gold, gray si silver)
  • iPad Air 2 16GB 4G – 2.949 Lei (gold, silver si gray)
  • iPad Air 2 64GB 4G – 3.433 Lei (gold, silver, gray)
  • iPad Air 2 64GB Wi-Fi – 2.849 Lei (silver, gray)
  • iPad Air 2 128GB 4G – 3.904 Lei ( gold, silver, gray)
  • iPad Air 2 128GB Wi-Fi – 3.334 Lei (silver, gray, gold)

Livrarile vor incepe in cel mult trei saptamani, iar cea mai accesibila este varianta 16GB Wi-Fi ( prima din lista ). Eu recomand cu caldura tabletele Apple, in special noua iPad Air 2. Tableta mai poate fi comanda de la Orange si de la Vodafone – aici vorbim de variantele 4G, cumparate impreuna cu un abonament. Eu iti zic sa iti pui comanda acum, deoarece lista de asteptare este destul de scurta.

ipad air 2 pret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank