Precomanda noul Apple iWatch de la QuickMobile

Probabil cel mai aşteptat ceas inteligent al anului este Apple iWatch. Modelul a fost prezentat oficial de câteva luni bune, iar acum câteva zile acesta a fost pus la vânzare pe marile site-uri din întreaga lume. iWatch poate fi comandat în premieră şi în România prin intermediul magazinului online QuickMobile, care ne-a obişnuit cu “precomenzile” pentru cele mai noi gadgeturi lansate peste hotare. Începând de azi, Apple iWatch se poate pune la precomandă, în toate variante în care a fost lansat. Aici vorbim de cele trei “genuri” iWatch” disponibile:  iWatch “simplu”, iWatch SPORT şi iWatch Edition. 

wa

Cât despre preţul unui iWatch, cei de la QuickMobile au afişate următoarele preţuri pentru fiecare model în parte, pe diferite culori şi pe diferite brăţări. Cel mai ieftin este varianta simplă, iar cea mai scumpă şi cea mai celebră, este versiunea GOLD cu 18 KARATE.

  • iWatch Sport 38 mm, aluminiu – 1.849 Lei
  • iWatch 38 mm din Otel inoxidabil, curea Classic – 3.499 Lei
  • iWatch 44 mm din Otel inoxidabil, curea Piele – 3.699 Lei
  • iWatch din AUR Roz, 18 Karate şi curea Sport – 49.999 Lei
  • iWatch din AUR 18 Karate şi curea Modern – 79.999 Lei
  • vezi aici lista completă cu preţurile pentru iWatch

Din perspectiva unui purtător de ceasuri smart, cel mai potrivit ceas pentru un utilizator al marcii Apple şi posesor de iPhone, este cel care nu depăşeşte preţul de 2.000 Lei. Însă pentru restul, care îşi permit şi vor să experimenteze ceva ieşit din comun, ar trebuii să încerce varianta de peste 3.000 de Lei. Partea de livrări, în cazul unei precomenzi, îţi va fi confirmată după punerea comenzii.

watch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank