Precomanda in premiera noul Sony Xperia Z5 de la QuickMobile

Noul flagship de la Sony ajunge în premieră în România prin intermediul magazinului QuickMobile. Este vorba de celebrul smartphone Sony Xperia Z5, care a fost lansat recent în aproape întreaga lume. După cum ne-am obişnuit până în momentul de faţă, QuickMobile îţi pune la dispoziţie butonul de precomanda pentru Xpera Z5, pe site-ul lor online. Sony nu a lansat doar o singură versiune flaghips, ci 3 versiuni flaghip, cu mici diferenţe. Pe lângă acest model clasic, QuickMobile aduce şi versiunea compactă a acestuia, adica Sony Xperia Z5 Compact. Versiunea Xperia Z5 Premium, cu ecranul 4K, va mai avea puţin de aşteptat până ce va ajunge la QuickMobile.

Aşadar, avem următoarele preţuri pentru noul Xperia Z5:

Preţurile sunt puţin cam piperate, dar dacă socotim puţin faptul că avem telefoane de top, cu componente hardware de ultima generaţie, putem lua uşor decizia de a alege acest smartphone nou, în favoarea unui iPhone, care costa mult mai mult şi oferă mai puţine.

zzz

Cei de la DxoMark au testat camera de pe Xperia Z5 şi au ajuns la următoarea concluzie: este cea mai bună cameră pe care au testat-o până în momentul de faţă. Deci, dacă îţi doreşti un smartphone de top, cu o cameră puternică şi un design premiant, eu îţi recomand cu încredere acest smartphone. Sincer, eu aş fi tentat de versiunea compactă a acestuia, deoarece mi se pare a fi mai mică şi mai potrivită pentru cerinţele mele. Desigur aştept să văd cu ochii mei ecranul lui Xperia Z5 Premium. Până atunci, poţi comanda noul Xperia Z5 de la QuickMobile, cu livrare premium!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank