Precomanda HTC U11 de la Orange – oferta speciala la abonament

Cel mai proaspăt smartphone lansat anul acesta de la HTC, este modelul U11. Potrivit celor mai cunoscute site-uri de review, noul HTC U11 a fost desemnat cel mai perfromant smartphone în acest moment. Cei de la DxoMark au desemnat acest model ca fiind telefonul cu cea mai bună cameră, depășind astfel proaspătul Galaxy S8 și iPhone 7. Mai mult, teste pentru evidențierea performanței telefonului, scot la iveală faptul că U11 scoate cel mai bun scor in celebrul tester AnTuTu Becnmark. Având toate aceste aspecte, HTC U11 revine pe piața mondială, detronând cele mai puternice telefoane ale momentului din sectorul Android.

Preț HTC U11 la Orange cu abonament

Deși este proaspăt lansat, HTC U11 este disponibil la foarte puține magazine, pentru precomandă. Primul magazin din România care are la precomandă noul HTC U11 este Orange. De la ei, poți pune la precomandă acest smartphone, împreună cu un abonament, la prețul de 314 Euro. Achiziționarea lui la abonament este una foarte avantajoasă. Pentru abonamentul de 43 Euro, îmrepună cu telefonul HTC U11, ai următoarele beneficii:

  • nelimitat minute nationale/roaming
  • 11GB net in regim 4G
  • nelimitat sms/roaming/national
  • 600 min internaționale

precomanda acum HTC U11 cu abonament Orange aici

Dacă facem un mic calcul pentru a evidenția avantajele achiziționării lui HTC U11 la abonament Orange 43, resultă: cost telefon – 314 euro + 43 Euro/lună – rezultă un cost total de 830 euro pe an. Probabil te întrebi, de ce să dai atât de mult pe un telefon, când poți să îl cumperi la liber, la prețul de 698 Euro!? Ei bine, trebuie să iei în calcul și beneficiile abonamentului, care îți oferă o mulțime de minute și sms în rețea, plus trafic de internet 4G, în valoare de 10GB. Diferența între a cumpăra telefonul fără abonament și cu abonament, este de 11 Euro pe luna. Din punctul meu de vedere, decât să cumperi cartele în fiecare lună și să nu beneficiezi de avantajele abonamentului la care poate fi cumpărat HTC U11, mai bine alegi acest pachet și vei fi mult mai avantajat.

Din punctul de vedere al specificațiilor, HTC U11 vine echipat cu Android 7.1 Nougat, 4GB RAM, procesor Snapdragon 835 (care este gama de vărf ) și Adreno 530. O combinație foarte puternică din toate punctele de vedere; pe partea de cameră avem un senzor principal de 12MP și unul secundar de 16MP, la partea frontală. U11 mai este dotat cu sticlă de protecție Gorilla Glass5, ecran cu rezoluție 1440×2960 pixeli și o diaognală de 5.5 inch.

Pentru orice precomandă din cadrul magazinului Orange, împreună cu abonament, ai transport gratuit și posibilitatea de a modifica valoarea abonamentului, în funcție de preferința dorită.

Achiziționarea lui la abonament Orange, este mult mai avantajoasă decât achiziționarea lui în rate, fiindcă nu vei beneficea de oferta de voce și date pe care o oferă abonamentul. În final, vei plăti la fel de mult cât vei plăti și pentru achiziționarea cu abonament + ai și parte de beneficii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank