Precomanda HTC One M9

Noul smartphone HTC One M9 îşi face apariţia pe câteva site-uri din România, de unde practic vei putea intra primul în posesia acestuia. Tot ce trebuie să faci, este să completezi câteva date de contact, pentru ca ulterior să fii primul care află despre sosirea lui pe stoc. Începând de azi, operatorii de telefonie mobilă Orange şi Vodafone, îţi pun la dispoziţie această opţiune prin care promit să fie primi care aduc acest superb smartphone.

m9

Desigur şi alte magazine gen QuickMobile şi eMAG vor aduce în curând HTC One M9 pe stoc, sau în cel mai bun caz, la precomandă. Momentan, modelul lansat de Samsung, Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, pot fi comandate de la eMAG. Deşi M9 şi S6 au fost lansate în aproape aceeaşi perioadă, cei de la Samsung s-au grăbit puţin cu lansarea acestuia, pentru ca să nu apară rivalul HTC pe piaţă, înaintea lor. Informaţii despre preţul lui M9 nu prea ştim, dar eu aş bănuii că ar avea aproape acelaşi preţ cu Galaxy S6, deoarece avem aproape aceleaşi specificaţii şi desigur, o construcţie premium cu un design elegant.

precomanda acum HTC One M9 de la QuickMobile

Păarerea mea despre acest One M9, este că pe partea de design, HTC nu a făcut schimbări majore, cum au făcut cei de la Samsung, pentru S6. Puţinele modificări pe partea hardware, ar fi un punct mai puţin important, în cazul în care am lua în discuţie upgrade-ul de la One M8. Eu mâ gândesc că acest model nu va înregistra vânzări mari, datorită acestui design foarte asemănător cu a lui M8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank